Τρέλα για τον Ηρακλή και στο Τορόντο

Ομάδα με το όνομα “Ηρακλής” δημιούργησε μία παρέα φίλων του Ηρακλή που κατοικεί μόνιμα στο Τορόντο του Καναδά και από τον Ιανουάριο ξεκινούν οι επίσημες …

Ροπαλιές

Ομάδα με το όνομα “Ηρακλής” δημιούργησε μία παρέα φίλων του Ηρακλή που κατοικεί μόνιμα στο Τορόντο του Καναδά και από τον Ιανουάριο ξεκινούν οι επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις! Τους λόγους που προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια, μας εξήγησε ο Γιάννης Κακαγιάννης, με επιστολή που έστειλε στην BlueArena, την οποία και ήδη προωθήσαμε στην διοίκηση του Ερασιτέχνη (τους λόγους θα τους καταλάβετε διαβάζοντας την επιστολή).

“Καλημέρα φίλοι,

Ονομάζομαι Γιάννης Κακαγιάννης. Τα τελευταία 28 χρόνια ζω και εργάζομαι στο Τορόντο. Είμαι 50 χρονών, γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσα στο Καυτατζόγλειο, στη Θύρα 13.. με τους «Γαλάζιους»..

Είμαστε μία ομάδα Ηρακλειδέων που δημιουργήσαμε μία ομάδα που λέγεται «ΗΡΑΚΛΗΣ» στο Τορόντο και τον Γενάρη θα αρχίσει παιχνίδια στη Β’ Κατηγορία στο Οντάριο στο πρωτάθλημα 5×5.

Την ομάδα τη δημιουργήσαμε και την ονομάσαμε «ΗΡΑΚΛΗΣ» γιά να ενώσουμε τις φωνές μας ΜΑΖΙ με εσάς και να «αντισταθούμε» στο έγκλημα που έκανε το Αθηναΐκό ποδοσφαιρικό κατεστημένο στην ομάδα σύμβολο τηε Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας. Από 7,000 χιλιόμετρα μακριά δηλώνουμε ΠΑΡΩΝ και λέμε σε όλους τους υπηρέτες του Πιλάβιου, πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν είναι μιά απλή ομάδα.. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι ΙΔΕΑ και αυτό συμβολίζει. Είναι η ομάδα που έκανε την Ελληνική σημαία φανέλα της επί Τουρκοκρατίας, όταν όλοι οι υπόλοιποι ξεπουλούσαν την Ελλάδα.

Θέλουμε να δηλωσουμε κι εμείς από το μακρινό Τορόντο του Καναδά πως ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ! Πως η ΙΔΕΑ του ΗΡΑΚΛΗ όχι μόνο δεν θα σβήσει αλλά την διαδίδουμε στα παιδιά μας και ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.

Η ομάδα ΗΡΑΚΛΗΣ στο Τορόντο θέλει την βοήθεια σας γιά την αποστολή 13 ποδοσφαιρικών φανελών. Δεν θέλουμε να νομίζετε πως το θέμα είναι οικονομικό. Μπορούμε να αγοράσουμε φανέλες εδώ στο Τορόντο. Επιθυμία μας όμως είναι, στο ξεκίνημα αυτό, οι φανέλλες να είναι «ευλογημένες» από τον ιδρώτα του ένδοξου συλλόγου μας και να φέρουν το ιστορικό σύμβολο του.

Παρακαλώ βοηθήστε μας η δώστε μας κατεύθυνση πως μπορούμε άμεσα να προμηθευτούμε τις φανέλλες.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

Στα εύκολα ΗΡΑΚΛΗΣ

Στα δύσκολα ΗΡΑΚΛΑΡΑ”

Σχετικά Άρθρα

Back to Top