Λιγοστεύουν τα προβλήματα, πληθαίνουν οι επιλογές

Με την πάροδο του χρόνου τα προβλήματα τραυματισμών ολοένα και ελαχιστοποιούνται, καθώς από σήμερα στις ομαδικές προπονήσεις επέστρεψαν και οι Παπαστεργίου, Ιορδανίδης. Ο πρώτος ταλαιπωρούταν από …

Ηρακλής

Με την πάροδο του χρόνου τα προβλήματα τραυματισμών ολοένα και ελαχιστοποιούνται, καθώς από σήμερα στις ομαδικές προπονήσεις επέστρεψαν και οι Παπαστεργίου, Ιορδανίδης.

Ο πρώτος ταλαιπωρούταν από κάκωση εδώ και ένα μήνα, ενώ ο δεύτερος είχε υποστεί διάστρεμμα. Αμφότεροι ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και προσφέρουν ακόμη δύο λύσεις στον Βασίλη Σπυρογιάννη.

Πλέον, εκτός είναι οι Μιχαηλίδης, Στεργιανάς, Γαλάνης, Κωφός, ωστόσο οι δύο τελευταίοι κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για το κυριακάτικο (27/11) παιχνίδι με τον Αχιλλέα Τριανδρίας εντός έδρας.

Από εκεί και πέρα, ο Τριανταφυλλίδης ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο σημερινό πρόγραμμα και αποχώρησε προληπτικά, ενώ το νέο ραντεβού των κυανόλευκων είναι προγραμματισμένο για αύριο στις 15:30, στη Μίκρα.

Οσον αφορά τον Νατσιόπουλο καθημερινά προσαρμόζεται στα σχέδια της ομάδας, όντας ένα πολύτιμο εργαλείο για το χώρο της μεσαίας γραμμής και δεν αποκλείεται στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής να πάρει φανέλα βασικού.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top