Σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ για τις κορασίσες

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε το τμήμα μπάσκετ κορασίδων του Ηρακλή επί του ΠΑΟΚ με 58-56. Οι δύο ομάδες συμβάσιζαν στο σκορ καθόλη τη διάρκεια …

Ακαδημία

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε το τμήμα μπάσκετ κορασίδων του Ηρακλή επί του ΠΑΟΚ με 58-56. Οι δύο ομάδες συμβάσιζαν στο σκορ καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσμα να δοθεί πεντάλεπτη παράταση για να βρεθεί ο νικητής.

Οι κυανόλευκες απέκτησαν το προβάδισμα το οποίο και διατήρησαν ως το τέλος, κατακτώντας το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα.Η ομάδα αφιέρωσε αυτή τη νίκη στη Ντίνα Παπαδοπούλου που έκανε εγχείρηση στους χιαστούς, αλλά και την Νεφέλη Αμοιρίδου που στο πρώτο δεκάλεπτο πάνω σε μία διεκδίκηση της μπάλας, χτύπησε το κεφάλι της στο έδαφος με αποτέλεσμα να πάθει διάσειση και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Τα δεκάλεπτα: 15-12, 25-24, 40-33, 49-49(κ.α.), 56-58.

ΠΑΟΚ (Μακρής): Παπαδοπούλου Ευ. 2, Χελιδόνη 2, Παπαδοπούλου Ε. 21, Βασιλάκη, Ξανθοπούλου 4, Γούλα 17, Αλεξίου 6, Κακαγιά 4.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κιτσολέρης-Κεραμιδάς): Κογκαλίδου 12, Τσουμπερλή 2, Γρηγοριάδου, Μαρκουλάκη 23, Κουβαλακίδου 1, Αμοιρίδου, Αρβανίτη 5(1), Καλημέρη 15.

Σχετικά Άρθρα

Τηλεδιάσκεψη Σκουρτόπουλου με τα παιδιά της “κυανόλευκης” Ακαδημίας

Μπάσκετ

Back to Top