Σαπάνης: “Αισθάνηκα πολύ άβολα”

Eνας πρώην παίκτης του Ηρακλή και νυν προπονητής, της Δόξας Πενταλόφου, ο Ηλίας Σαπάνη μίλησε στην εφημερίδα Metrosport, για τον πρώην του ομάδα και πήρε …

Ηρακλής

Eνας πρώην παίκτης του Ηρακλή και νυν προπονητής, της Δόξας Πενταλόφου, ο Ηλίας Σαπάνη μίλησε στην εφημερίδα Metrosport, για τον πρώην του ομάδα και πήρε και αυτό θέση για τα όσα βιώνει η ομάδα τους τελευταίους μήνες.

Αρχικά, ο Ηλίας Σαπάνης, τόνισε: «Το μόνο σχόλιο που θα ήθελα να κάνω, είναι πώς ο Ηρακλής δεν ανήκει σίγουρα σε αυτή την κατηγορία, αλλά ανήκει στη Σούπερ Λίγκα. Πραγματικά, επειδή έχω παίξει σε αυτή την ομάδα, αισθάνθηκα άβολα και παράξενα. Είναι κάτι που δε χωνεύεται εύκολα. Αν μου έλεγε κάποιος, πριν από ένα μήνα ότι θα παίζαμε με τον Ηρακλή, ακόμη και ένα φιλικό παιχνίδι, δεν θα το έλεγα, θα έλεγα ότι μου λέει ψέματα. Είναι πραγματικά κάτι που δεν μπορείς εύκολα να το συνειδητοποιήσεις. Ωστόσο, δυστυχώς για τον Ηρακλή θα πρέπει να δει την πραγματικότητα, θα πρέπει να δει που βρίσκεται τώρα… Πιστεύω, ότι όσο πιο σύντομα, όσο πιο γρήγορα καταλάβει και συνειδητοποιήσει στην κατηγορία, που βρίσκεται, να κοιτάξει δηλαδή την επόμενη μέρα, τόσο πιο γρήγορα θα κερδίσει απ’ αυτό και δεν θα χάσει χρόνο».

Όσο για την κατάσταση που υπάρχει πλέον στον Ηρακλή τόνισε : Αν αναλογιστεί κανείς, ότι στην ουσία αυτή η ομάδα είναι μαζί για μικρό χρονικό διάστημα, τότε σίγουρα καταλήγει στην άποψη ότι έδειξε μία καλή εικόνα. Τουλάχιστον αναφέρομαι για το συγκεκριμένο παιχνίδι, γιατί δεν την είχα δει στο προηγούμενο επίσημο. Θα είναι ότι καλύτερο γι’ αυτά τα παιδιά να πάρουν την ευκαιρία και να κάνουν το απόλυτο για να μην πάει χαμένη καμία χρονιά».

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top