Λίγο αργά δεν ξυπνήσατε κ. Παπουτσάκη;

Από αλλού τα περιμέναμε (Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός), από αλλού μας έρχονται οι ανακοινώσεις διαμαρτυρίας. Η διοίκηση της ΠΑΕ Εργοτέλης, της οποίας ο πρόεδρος, Απόστολος Παπουτσάκης …

Διάφορα

Από αλλού τα περιμέναμε (Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός), από αλλού μας έρχονται οι ανακοινώσεις διαμαρτυρίας. Η διοίκηση της ΠΑΕ Εργοτέλης, της οποίας ο πρόεδρος, Απόστολος Παπουτσάκης είναι και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για την διαιτησία του Κωνσταντινέα στο χθεσινό παιχνίδι της Κέρκυρας.

Μια ανακοίνωση καυστική και ειρωνική, αφού εκτός από τα… τετριμμένα περί μη ανθρώπινων λαθών και μη αξιόπιστης διαιτησίας, γίνεται λόγος και για την «εξωποδοσφαιρική» ιδιότητα του Κωνσταντινέα που είναι ιδιοκτήτης φούρνου στην Καλαμάτα.

«Τελικώς, είναι πολλοί εκείνοι που έχουν εκλάβει ως αδυναμία την ενωτική στάση μας να μην αντιδρούμε με διαδοχικές ανακοινώσεις έπειτα από διαιτητικά λάθη. Πιστεύαμε πραγματικά μέχρι χθες ότι τα περισσότερα λάθη ήταν ανθρώπινα.

Ωστόσο, μάταια κάναμε υπομονή και αποφεύγαμε τις πονηρές σκέψεις. Η χθεσινή παρουσία του Κωνσταντινέα στην Κέρκυρα μας στέλνει το ξεκάθαρο μήνυμα: ακόμα κι αν υπάρχει η πρόθεση, δεν υπάρχουν οι άνθρωποι για να δημιουργήσουμε μια αξιόπιστη ελληνική διαιτησία.

Δυστυχώς, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία μέσω της διαιτησίας για να ξεφύγουν από την ανωνυμία του αρτοποιείου, της σπανακόπιτας και της μουσταλευριάς. Τα καταφέρατε περίφημα κύριε Κωνσταντινέα! Όλοι πλέον μιλούν για εσάς!

ΥΓ. Περιμένουμε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να πάρει θέση για τον συγκεκριμένο διαιτητή και να ενημερώσει σχετικά όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του ποδοσφαίρου».

Τώρα τα καταλάβατε όλα αυτά κ. Παπουτσάκη;

Σχετικά Άρθρα

Back to Top