Σκέφτεται Πάουλα ο Σοφοκλής! (video)

Ρίχνοντας στην Δ’ εθνική τον Ηρακλή νόμιζε ότι θα έχει ξεμπερδέψει. Υπολόγιζε όμως χωρίς τον λαό του, που συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα του όπου …

Ροπαλιές

Ρίχνοντας στην Δ’ εθνική τον Ηρακλή νόμιζε ότι θα έχει ξεμπερδέψει. Υπολόγιζε όμως χωρίς τον λαό του, που συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα του όπου και αν παίζει!

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τα τελευταία γεγονότα, όλοι οι διαιτητές δήλωσαν κόλλημα για τους αγώνες του Ηρακλή και έτσι ο Σοφοκλής Πιλάβιος στρέφεται στην λύση… Πάουλα!

Η Άννα Πάουλα είναι Βραζιλιάνα και από το 2007 είχε γίνει διαιτητής σε αγώνες ποδοσφαίρου και μάλιστα ήταν εξαιρετική και γι’ αυτό σφύριζε συνέχεια ματς πρώτης κατηγορίας! Οι ποδοσφαιριστές την αντιμετώπιζαν με σεβασμό και στα λάθη της πάντα υπήρχε μία δικαιολογία, σε αντίθεση με αυτά των ανδρών συναδέλφων της.

Ωστόσο, έκανε μία… λάθος κίνηση (σ.σ. Για ορισμένους, όχι για όλους και όχι για εμάς) και δέχθηκε να φωτογραφηθεί για το Playboy της πατρίδας της!

Τα λεφτά ήταν πολλά και η επιθυμία της να γίνει διάσημο μοντέλο… απροσπέλαστη. Έτσι λοιπόν, η Πάουλα έκανε τη γυμνή φωτογράφιση, έσπασε όλα τα ρεκόρ πωλήσεων του περιοδικού στη χώρα και… έχασε τη δουλειά της.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της πήρε τη σφυρίχτρα και το όμορφο θέαμα λιγόστεψε στους αγωνιστικούς χώρους της Βραζιλίας. Επειδή όμως ο χρόνος όλα τα κάνει μακρινά, εκείνη η φωτογράφηση πέρασε στα αρχεία και από φέτος η 33χρονη Πάουλα σφυρίζει και πάλι.

http://www.youtube.com/watch?v=Rey4ucSTriQ

Σχετικά Άρθρα

Back to Top