Κορασίδες: Νίκησαν τον ΠΑΟΚ

Μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχαν οι κορασίδες του Ηρακλή επί του ΠΑΟΚ με 58-56. Η αναμέτρηση είχε πολύ καλό ρυθμό σε όλη τη …

Ακαδημία

Μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχαν οι κορασίδες του Ηρακλή επί του ΠΑΟΚ με 58-56. Η αναμέτρηση είχε πολύ καλό ρυθμό σε όλη τη διάρκεια της με τις δύο ομάδες συνεχώς να συμβαδίζουν στο σκορ. Τα 40’ δεν αρκούσαν για να κρίνουν το νικητή με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στη πεντάλεπτη παράταση. Εκεί οι κυανόλευκες είχαν συνεχώς το προβάδισμα και έφτασαν στην επικράτηση.

Η ομάδα αφιέρωσε αυτή τη νίκη σε δύο αθλήτριες της. Συγκεκριμένα πρόκειται για την Ντίνα Παπαδοπούλου που μέσα στην εβδομάδα έκανε εγχείρηση στους χιαστούς, αλλά και την Νεφέλη Αμοιρίδου που στο πρώτο δεκάλεπτο πάνω σε μία διεκδίκηση της μπάλας, χτύπησε το κεφάλι της στο έδαφος με αποτέλεσμα να πάθει διάσειση και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Τα δεκάλεπτα: 15-12, 25-24, 40-33, 49-49(κ.α.), 56-58.

ΠΑΟΚ (Μακρής): Παπαδοπούλου Ευ. 2, Χελιδόνη 2, Παπαδοπούλου Ε. 21, Βασιλάκη, Ξανθοπούλου 4, Γούλα 17, Αλεξίου 6, Κακαγιά 4.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κιτσολέρης-Κεραμιδάς): Κογκαλίδου 12, Τσουμπερλή 2, Γρηγοριάδου, Μαρκουλάκη 23, Κουβαλακίδου 1, Αμοιρίδου, Αρβανίτη 5(1), Καλημέρη 15.  

Σχετικά Άρθρα

Back to Top