Νίκη της FIFA απέναντι στη Σιόν

Η Σιόν έχασε το δικαστήριο στην κόντρα της με τη FIFA και την ελβετική λίγκα για παράνομη χρησιμοποίηση παικτών, κάτι που “δείχνει” ήττα και στην …

Διάφορα

Η Σιόν έχασε το δικαστήριο στην κόντρα της με τη FIFA και την ελβετική λίγκα για παράνομη χρησιμοποίηση παικτών, κάτι που “δείχνει” ήττα και στην διαμάχη της με την UEFA στο CAS.

Η απόφαση ελβετικού δικαστηρίου έκρινε μη νόμιμο το γεγονός ότι η Σιόν έκανε έξι μεταγραφές και χρησιμοποίησε κάποιους από τους παίκτες στο εγχώριο πρωτάθλημα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παρά τη σχετική απαγόρευση που της είχε επιβληθεί και με αποτέλεσμα να αποβληθεί από το Europa League.

Ο σύλλογος είχε προσφύγει στα δικαστήρια διεκδικώντας αποζημίωση και την επιστροφή του στη διοργάνωση, μετά όμως από αυτή την απόφαση προοιωνίζεται αρνητική εξέλιξη και στη διαμάχη του με την UEFA στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) την ερχόμενη Πέμπτη.

Επίσης, η Σιόν απειλείται με βαριά τιμωρία, διότι προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια κι ενώ αυτό απαγορεύεται από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, και κινδυνεύει με μηδενισμό στους αγώνες όπου χρησιμοποίησε τους έξι ποδοσφαιριστές.

Πηγή: soccerplus.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top