“Το κίνημα πάει Κύμινα”

Για το γήπεδο των Κυμίνων, χωρητικότητας μόλις 400 καθίμενων θεατών, δόθηκε το επόμενο ραντεβού των φίλων του Ηρακλή. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το πρόβλημα θα …

Ηρακλής

Για το γήπεδο των Κυμίνων, χωρητικότητας μόλις 400 καθίμενων θεατών, δόθηκε το επόμενο ραντεβού των φίλων του Ηρακλή. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το πρόβλημα θα είναι ακόμη μεγαλύτερη σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας στην Καλλικράτεια.

Η “Αυτόνομη Θύρα 10” εξέδωσε ανακοίνωση για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, με τον τίτλο… “Το κίνημα πάει Κύμινα”.

“To επόμενο παιχνίδι του ποδοσφαιρικού τμήματος που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί στα Κύμινα. Ώρα συνάντησης, για όλους, στο σύνδεσμο στην Αγ. Δημητρίου, στις 10:30 την Κυριακή.

Θα υπάρχουν λεωφορεία για όσους δεν έχουν μέσο μεταφοράς, το κόστος είναι 5 ευρώ το άτομο και οι εγγραφές-πληρωμές θα τελειώσουν αυστηρά εώς την Παρασκευή στο live. Επίσης, από εκεί θα ξεκινήσει η μηχανοκίνητη πορεία που θα γίνεται σε κάθε αγώνα εκτός έδρας!!

Για όσους μένουν στις κοντινές περιοχές το ραντεβού δίνεται στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Αυτόνομης Θύρας 10 ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ”

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top