Θέμα του Ρέμου η εκκαθάριση

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Ερασιτέχνη, Γιάννης Μαυροκορίδης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και έδωσε έμφαση στα θέματα που «καίνε» το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, …

Ηρακλής

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Ερασιτέχνη, Γιάννης Μαυροκορίδης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και έδωσε έμφαση στα θέματα που «καίνε» το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, ενώ υπογράμμισε ότι για να αρχίσει επιτέλους η εκκαθάριση της ΠΑΕ θα πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία ο τελευταίος μεγαλομέτοχος, που δεν είναι άλλος από τον Αντώνη Ρέμο.

Ο κ. Μαυροκορίδης ανέφερε τα εξής στα ερτζιανά της πόλης:

Για την σημερινή αναβολή του παιχνιδιού: «Ενημερωθήκαμε στις 14:00 ότι το παιχνίδι αναβάλλεται. Αρχικά μας προκάλεσε έκπληξη, αλλά πλέον τίποτα δεν μας εκπλήσσει με όσα έχουμε περάσει τον τελευταίο καιρό».

Αν έκαναν κάποια κίνηση: «Δεν μπορούμε να προβούμε σε καμία ενέργεια για τι πρόκειται για απόφαση της Αστυνομίας, καθώς υπάρχουν τρία παιχνίδια στην πόλη την Κυριακή».

Για το πότε θα οριστεί το ματς: «Δεν έχουμε καμία απολύτως πληροφόρηση για το πότε ακριβώς θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Κυμίνων».

Για τις επαφές με τους οργανωμένους οπαδούς: «Οι αντιδράσεις δεν είναι κάτι καινούργιο στις τάξεις του κόσμου. Η αγανάκτηση έχει ξεφύγει από κάθε όριο. Έχουμε μιλήσει με τους συνδέσμους αρκετές φορές. Πρέπει να σταματήσει όλο αυτό το πράγμα που γίνεται εις βάρος της ομάδας. Δεν μπορεί πάντα η αυστηρότητα όλων των αρχών να εξαντλείται στον Ηρακλή».

Για τον ορισμό του Κυζά, που αποτελεί έναν έμπειρο διαιτητή και δείχνει κάτι αυτό: «Ναι, το πιστεύω αυτό. Αποτελεί μια ένδειξη. Είναι ένα μικρό δείγμα καλής θελήσεως από την πλευρά της ΕΠΟ. Πρέπει να βλέπουν τον Ηρακλή από μία άλλη οπτική γωνία. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη σ’ ένα ματς, αρκεί να υπάρχει ένας σωστός διαιτητής».

Για το αν ο ΓΣ παρακολουθεί μόνο το ποδόσφαιρο: «Πρέπει να καταλάβετε ότι ο Ερασιτέχνης δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς μας ήρθε και το ποδόσφαιρο. Έχει συνολικά 17 τμήματα. Δεν ήταν σκοπός μας το ποδόσφαιρο, αλλά βοηθάμε γιατί αυτή τη στιγμή είναι ερασιτεχνικό τμήμα».

Σχετικά με την εκκαθάριση της ΠΑΕ Ηρακλής: «Θα αρχίσει να.. τρέχει η εκκαθάριση το επόμενο διάστημα. Πρέπει να το κάνει ο τελευταίος μεγαλομέτοχος. Στην ουσία είναι ο Ρέμος».

Αν είχε επαφή με τον Ανδρέα Παντελή: «Εγώ δεν έχω μιλήσει με τον κ. Παντελή. Αν είναι ο μεγαλομέτοχος, τότε θα πρέπει να μιλήσω μαζί του, προκειμένου να μας πει τι θέλει να κάνει».

Με το θέμα που δημιουργήθηκε με το γήπεδο: «Δεν υπήρχε παρεξήγηση με τους ανθρώπους του Καυτανζογλείου Σταδίου. Τέτοια ευαισθησία δεν έχω ξαναδεί. Ποτέ από όλους τους φορείς. Το Καυτανζόγλειο έχει συνδέσει το όνομα του με τον Ηρακλής. Είναι το σπίτι του».

Σχετικά Άρθρα

Ζαντόπουλος: Ποιο είναι το επίφοβο στη χρήση Μίκρας και Καυτανζογλείου

Ποδόσφαιρο

Back to Top