Αναβλήθηκε ο αγώνας στα Κύμινα

Η φημολογία των τελευταίων ωρών επιβεβαιώθηκε. Το παιχνίδι του Ηρακλή στο Κύμινα αναβλήθηκε. Η απόφαση πάρθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή, κατόπιν σχετικής …

Ηρακλής

Η φημολογία των τελευταίων ωρών επιβεβαιώθηκε. Το παιχνίδι του Ηρακλή στο Κύμινα αναβλήθηκε. Η απόφαση πάρθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή, κατόπιν σχετικής επιθυμίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Η Αστυνομία δήλωσε αδυναμία να διαφυλάξει την τάξη, αφού στην πόλη θα διεξαχθούν τρεις αγώνες. Πέρα από το παιχνίδι του Ηρακλή, υπάρχει ο αγώνας Δόξα – Πανιώνιος στο Καυτανζόγλειο και ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός στην Τούμπα.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΓΓΑ:

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής αποφάσισε τη χρονική μετάθεση του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων της Δ’ Εθνκής-2ου Ομίλου, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ και ΗΡΑΚΛΗΣ. Ο αγώνας επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή 20/11/2011, στο γήπεδο ΚΥΜΙΝΩΝ. Η απόφαση του ΓΓΑ ελήφθη μετά από εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και τη σύμφωνη γνώμη της ΔΕΑΒ, για σοβαρούς λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης.

Ακολουθεί το κείμενο της απόφασης του κ. Μπιτσαξή:

ΑΘΗΝΑ 17/11/2011
ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 115

ΘΕΜΑ: « Χρονική μετάθεση διεξαγωγής αγώνα»

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Αποφασίζουμε τη χρονική μετάθεση του αγώνα της Ποδοσφαίρου πρωταθλήματος της Δ΄Εθνικής-2ος Όμιλος, μεταξύ των ομάδων «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ και ΗΡΑΚΛΗΣ» που επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή 20/11/2011 στο Γήπεδο Κυμίνων, για τους λόγους που αναφέρονται στο έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, δηλαδή για σοβαρούς λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης, εκ του γεγονότος της αναγκαίας απασχόλησης των αστυνομικών δυνάμεων της Θεσσαλονίκης σε 3 παράλληλες αθλητικές συναντήσεις, στην πόλη της Θεσσαλονίκης κατά την ίδια χρονική περίοδο.
Η ημερομηνία και οι όροι διεξαγωγής του ως άνω αγώνα θα καθοριστούν.

Σχετικά Άρθρα

Ζαντόπουλος: Ποιο είναι το επίφοβο στη χρήση Μίκρας και Καυτανζογλείου

Ποδόσφαιρο

Back to Top