«Συνεχίζουμε στο CAS, μέχρι την δικαίωση»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero fm 107,4», μίλησε σήμερα (16/11), ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Γ.Σ. Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους, τονίζοντας πως ο Ηρακλής θα συνεχίσει την προσφυγή του …

Ηρακλής

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero fm 107,4», μίλησε σήμερα (16/11), ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Γ.Σ. Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους, τονίζοντας πως ο Ηρακλής θα συνεχίσει την προσφυγή του στο CAS. Ενώ επίσης μίλησε για τους στόχους της νέας διοίκησης του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαστε μια μέρα διοίκηση στον Ερασιτέχνη, άτυπα βέβαια έχουμε αναλάβει εδώ και λίγο καιρό αλλά μόλις χθες το Πρωτοδικείο έκανε δεκτή την αίτηση ορισμού προσωρινής διοίκησης. Ο Ηρακλής βρίσκεται στο πιο δύσκολο σταυροδρόμι από την εποχή της ιδρύσεως του», είπε αρχικά.

Για την επικοινωνία με το CAS, είπε: «Στείλαμε φαξ στο CAS και τους είπαμε ότι το προηγούμενο δικηγορικό γραφείο (που είχε ορίσει ο κ. Παντελή) δεν εκπροσωπεί πλέον τον Ηρακλή και από εδώ και πέρα θα πρέπει να έχουν επικοινωνία μαζί μας, με την διοίκηση του ερασιτέχνη.

Θέληση μας είναι να συνεχιστεί η υπόθεση στο CAS και θα έπρεπε να έχουμε κάνει κάποια κίνηση νωρίτερα αλλά μόλις χθες γίναμε διοίκηση και δεν μπορούσαμε να έχουμε επίσημη επικοινωνία. Ο κ. Παντελή έλεγε ότι είχε δώσει εντολή στον δικηγόρο του να συνεχίσει την υπόθεση αλλά αυτό δεν ισχύει, καθώς δεν έγινε τίποτα από όσα έπρεπε να γίνουν».

Συνεχίζοντας τόνισε: «Αυτό που επιθυμούμε είναι η τελική δικαίωση του Ηρακλή και για αυτό έγινε η επικοινωνία με το CAS. Το CAS θα εξετάσει την υπόθεση και ελπίζουμε αρχικά να αποφασίσει ότι θα εκδικάσει την υπόθεση μας, αυτός είναι ο πρώτος στόχος και αυτή θα είναι η πρώτη νίκη του Ηρακλή. Αν το CAS δεχθεί να εκδικάσει την υπόθεση, θα ορίσει δικάσιμο και τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους για την δικαίωση του Ηρακλή. 

Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον κ. Ιωαννίδη, που θα μας βοηθήσει σε ότι χρειαστούμε στην πορεία αυτή της υπόθεσης. Στο μεταξύ φυσικά η ομάδα έπρεπε να αγωνίζεται κάπου, έπρεπε να συνεχίσει να υπάρχει ο Ηρακλής, δεν μπορούσε να σταματήσει να παίζει η ποδοσφαιρική ομάδα. Η ομάδα παίζει τώρα στην Δ` Εθνική όχι με δική μας ευθύνη αλλά των προηγούμενων διοικήσεων και βρίσκεται στην Δ` Εθνική πολύ απλά γιατί κάποιοι δεν κατέθεσαν φάκελο στην ΕΕΑ».

Κλείνοντας, είπε ακόμα… «Ο βασικός στόχος αυτής της διοίκησης είναι να συνεχίσει να υπάρχει ο Ηρακλής, ο κόσμος γνωρίζει ίσως μόνο τα προβλήματα του ποδοσφαίρου αλλά ο ερασιτέχνης έχει απίστευτα προβλήματα. Υπάρχουν πολλά τμήματα στην ομάδα, που πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν, έχουμε το μπάσκετ στην Β` Εθνική, είναι πάρα πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν. Έχουμε χωριστεί σε ομάδες για κάθε τμήμα του συλλόγου και πρωταρχικός στόχος είναι να μην αφήσουμε να καταστραφεί ο Ηρακλής».

Σχετικά Άρθρα

Ζαντόπουλος: Ποιο είναι το επίφοβο στη χρήση Μίκρας και Καυτανζογλείου

Ποδόσφαιρο

Back to Top