Και πάλι το σύστημα απέναντι στους οπαδούς

Στον δρόμο εκείνη τη μέρα, την 28η Οκτωβρίου βρέθηκαν τουλάχιστον 15.000 άνθρωποι. Ενα τεράστιο πλήθος που γέμισε την παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης στην παρέλαση …

Επικαιρότητα
Στον δρόμο εκείνη τη μέρα, την 28η Οκτωβρίου βρέθηκαν τουλάχιστον 15.000 άνθρωποι. Ενα τεράστιο πλήθος που γέμισε την παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Βάσει όμως της Αστυνομίας, η δικογραφία περιέχει… 17 άτομα.
Κι από αυτά οι τέσσερις είναι οπαδοί του Ηρακλή. Για πολλοστή φορά, ο Ηρακλής, ο κόσμος του Ηρακλή έχει απέναντί του το σύστημα. Αυτό το σύστημα που αντί να καθίσει να αναρωτηθεί τι είναι αυτό που βγάζει τον κόσμο στους δρόμος και προκαλεί ένταση (προσφάτως και στο περιθώριο όσων γίνονταν για τον Πρωθυπουργό μέχρι και ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος μίλησε για «γελοιότητα»), αντί να αφουγκραστεί τον κόσμο και να πάρει αποφάσεις που να ενισχύουν το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αντί να υπάρχουν συνεχώς δικογραφίες κατά των ανθρώπων που έφεραν τη χώρα, τον αθλητισμό, την οικονομία, εδώ, κατά των ανθρώπων που έχουν φέρει την κοινωνία να στενάζει, γίνονται… δικογραφίες κατά το κόσμου που αγανακτεί και δεν αντέχει.
Το ρεπορτάζ όπως αναφέρεται στην ηλεκτρονική έκδοση της «Ελυθεροτυπίας», αναφέρει μεταξύ άλλων ότι… «πρόκειται για 11 αριστεριστές, 4 οπαδούς του Ηρακλή και δύο ακροδεξιούς». Κι ο Ηρακλής για ακόμη μία φορά, οι οπαδοί του Ηρακλή να έχουν απέναντί τους το σύστημα που αγνοεί παντελώς τι είναι αυτό για το οποίο φωνάζει ο κόσμος και το μέγεθος της αδικίας που εδώ και μήνες βιώνει.
Μόνος εναντίον όλων. 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top