Και ο Τσακίρης αντιλήφθηκε την αδικία

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94.6» ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Νέας …

Διάφορα

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94.6» ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Πάντως, μίλησε και για την περίπτωση του Ηρακλή, αντιλαμβανόμενος και ο ίδιος την αδικία που έγινε εις βάρος των κυανόλευκων.

«Η οικονομική κατάσταση του συλλόγου είναι τραγική. Ναι είναι, αλλά όχι και τόσο τραγική σε σύγκριση με άλλους. Έχει και χειρότερες περιπτώσεις ομάδων και κακά τα ψέματα δεν θα πέσουν όσοι χρωστάνε από ένα ευρώ μέχρι εκατομμύρια ευρώ, αλλά θα πέσουν οι δύο-τρεις χειρότεροι στο τέλος.

Και τώρα που έπεσε ο Ηρακλής, σκέφτομαι, μόνο ο Ηρακλής ήταν να πέσει; Κάπου υπάρχει κι ένα δίκιο από την πλευρά του. Δεν γίνεται να μην πληρούν τις προϋποθέσεις και άλλες ομάδες και να πέφτει μόνο αυτός. Τεχνικά πέφτει για την ενημερότητα…» ήταν η τοποθέτηση του κ. Τσακίρη για το ζήτημα του Ηρακλή.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top