Γραμμένος: «Φέρει ευθύνη ο Παντελή»

Με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Μετρόπολις» ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Βαγγέλης Γραμμένος αναφέρθηκε στο θέμα του Ηρακλή, ενώ επισήμανε ότι και οι ευθύνες του Ανδρέα …

Ηρακλής

Με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Μετρόπολις» ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Βαγγέλης Γραμμένος αναφέρθηκε στο θέμα του Ηρακλή, ενώ επισήμανε ότι και οι ευθύνες του Ανδρέα Παντελή είναι σημαντικές για τη συμμετοχή της ομάδας στη Δ΄ Εθνική.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του κ. Γραμμένου:

«Είμαι σε συνεχή επαφή με τον Γιώργο Ξενίδη για τα όσα γίνονται στον Ηρακλή. Πιστεύω πως αυτή η σχέση με την ΕΠΟ δεν πρέπει να συνεχιστεί», ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, συνεχίζοντας:

«Είναι γνωστό πως ο Ηρακλής έχει αδικηθεί κατάφωρα. Όμως υπάρχουν και ευθύνες από την πλευρά του Ηρακλή. Οι διοικήσεις των τελευταίων χρόνων δεν διαφύλαξαν την ΠΑΕ. Επίσης δε διαφύλαξαν τον κόσμο του Ηρακλή, ο οποίος διαμαρτύρεται δίκαια, αλλά για πράγματα τα οποία δυστυχώς δεν διορθώνονται».

Για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, δήλωσε: «Έχω συζητήσει αρκετές φορές με τον Πιλάβιο. Προσπάθησε να μου εξηγήσει ότι ως πρόεδρος κάνει ότι μπορεί για την ομαλή εξέλιξη του πρωταθλήματος».

Ενώ απέδωσε και ευθύνες: «Ο Ηρακλής θα έπρεπε να βρίσκεται στη Football League. Λάθη για την πορεία του Ηρακλή έκαναν πολλοί, οι οποίοι δεν ήταν ικανοί. Ο Ηρακλής καλώς απευθύνθηκε στο Διαιτητικό δικαστήριο, όμως έπρεπε να ετοιμάζεται παράλληλα και για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κάτι που δεν έκανε ο Παντελή».

Τέλος για το αν θα μπορούσε να βοηθήσει ο ίδιος, είπε: «Μπορεί ο Ηρακλής να μην επιθυμεί να κάνει κάποια κρούση. Αν όμως το κάνει, είμαι πρόθυμος να συνεργαστούμε και να πετύχουμε».

 

Σχετικά Άρθρα

Αρχίζει η προπώληση των διαρκείας για τον νέο ποδοσφαιρικό Ηρακλή!

Ποδόσφαιρο

Ηρακλειδέας από πιτσιρικάς, ο Κώστας Γεωργιάδης!

Ποδόσφαιρο

Το “παρών” του Γρηγόρη Φανάρα στον πόλεμο της επανεκκίνησης!

Ποδόσφαιρο

Back to Top