Ύστατη προσπάθεια για να μεταπειστεί ο χρηματοδότης

Υπάρχει άνθρωπος που ενδιαφέρεται να επενδύσει στον Ηρακλή, οι συζητήσεις ξεκίνησαν εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα, ωστόσο όσα συνέβησαν την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο ίσως τον …

Ηρακλής

Υπάρχει άνθρωπος που ενδιαφέρεται να επενδύσει στον Ηρακλή, οι συζητήσεις ξεκίνησαν εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα, ωστόσο όσα συνέβησαν την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο ίσως τον οδηγήσουν στην απόφαση να μην εμπλακεί διοικητικά με την ομάδα.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος παρακολούθησε όσα έγιναν προχθές και μέχρι το πρωί εκείνης της ημέρας εμφανιζόταν αποφασισμένος να διαθέσει τα χρήματα που απαιτούνται για να γίνει η εξαγορά ΑΦΜ ομάδας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής.

Ο Λευτέρης Κακιούσης υποστήριξε όμως ότι… “Δυστυχώς όμως με αυτά που παρακολούθησε, απογοητεύθηκε και δε φαίνεται πλέον “ζεστός” να ασχοληθεί”.

Είναι βέβαιο πάντως ότι οι πιέσεις προς τον συγκεκριμένο άνθρωπο θα συνεχιστούν, αφού οι γνωρίζοντες την υπόθεση αναφέρουν ότι αποτελεί την λύση που αναζητούσε εδώ και χρόνια ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής.

Και μόνο το γεγονός ότι οι επαφές γίνονται εδώ και σχεδόν δύο μήνες, χωρίς να έχει διαρρεύσει το παραμικρό, είναι ενδεικτικό της υπευθυνότητας με την οποία προσεγγίζουν την υπόθεση όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top