«Πόρτα» σε Βόλο και Καβάλα

Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες ώρες, ότι το Διοικητικό Εφετείο έχει λάβει αρνητική απόφαση για τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα. Οι πληροφορίες αναφέρουν …

Διάφορα

Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες ώρες, ότι το Διοικητικό Εφετείο έχει λάβει αρνητική απόφαση για τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι καταργεί τη δίκη η οποία προηγήθηκε καθώς θεωρεί την υπόθεση άνευ αντικειμένου, λόγω του γεγονότος ότι και οι δύο ομάδες έχουν ήδη αντικατασταθεί από την Σούπερ Λίγκα με Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας.

Η Διοργανώτρια Αρχή έχει δεσμευτεί ότι θα έβαζε τις δύο ομάδες να αγωνιστούν εάν υπήρχε θετική απόφαση μέχρι τις 19 Νοεμβρίου. Ωστόσο το Διοικητικό Εφετείο θεωρεί την αντικατάσταση των δύο συλλόγων ως τετελεσμένο γεγονός.

Εάν επιβεβαιωθεί η απόφαση, τότε, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα αγωνιστεί πουθενά στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, ενώ η Καβάλα θα πρέπει να αγωνιστεί το ερχόμενο Σάββατο στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής καθώς στις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν είχε κατεβάσει ομάδα.

Όλα αυτά βέβαια, εφόσον επιβεβαιωθεί η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες αυτό που απομένει είναι να καθαρογραφεί η απόφαση για να την ανακοινώσει.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top