Ξεκίνησε η αλληλογραφία με το CAS

Η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη έπειτα από τον επίσημο διορισμό της δεν έχασε ούτε δευτερόλεπτο, καθώς ήρθε σε επικοινωνία με τους ιθύνοντες του CAS, ενημερώνοντας …

Ηρακλής

Η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη έπειτα από τον επίσημο διορισμό της δεν έχασε ούτε δευτερόλεπτο, καθώς ήρθε σε επικοινωνία με τους ιθύνοντες του CAS, ενημερώνοντας τους ότι η υπόθεση θα «τρέξει» κανονικά, όμως με μία διαφοροποίηση. Την υπόθεση -όπως όλα δείχνουν- θα προχωρήσει ο Γρηγόρης Ιωαννίδης και όχι ο Γιώργος Χριστοφίδης που είχε αναλάβει το ζήτημα επί ημερών του Ανδρέα Παντελή.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της διοίκησης του ΓΣ, Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους αλληλογράφησε με τον σύμβουλο του Ανώτατου ευρωπαϊκού δικαστηρίου, Γούιλιαμ Στερνχέιμερ και τον ενημέρωσε ότι: «Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε πως η θέση της ομάδας είναι να εμμείνει στη προσφυγή στο CAS (στην υπόθεση CAS 2011/A/2483 Ηρακλής κατά της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας).

Θα θέλαμε επίσης να τονίσουμε πως έχουμε στην κατοχή μας νέα στοιχεία σχετικά με την αρμοδιότητα του δικαστηρίου, τα οποία είναι πολύ πιθανό να διαφοροποιήσουν την πορεία των διαδικασιών.

Επιπρόσθετα, θα απαντήσουμε στην επιστολή του δικαστηρίου της 4ης Οκτώβρη, σχετικά με διάφορα ζητήματα που εγείρονται σε αυτήν.

Τέλος, θα είμαστε έτοιμοι να στείλουμε οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας».

Παράλληλα, ο κ. Χατζηχαράλμπους έδωσε στο CAS όλα τα στοιχεία του, αλλά και του Ερασιτέχνη για να αλληλογραφούν με τον ίδιο σε ότι χρειαστεί από εδώ και πέρα το δικαστήριο της Λοζάνης.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top