Νέα αναβολή στη δίκη των τριών οπαδών

Την ερχόμενη Τρίτη (22/11) θα πραγματοποιηθεί τελικά η δίκη των τριών οπαδών που συννελήφθησαν κατά τη διάρκεια των γεγονότων που συνέβησαν την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο. …

Ηρακλής

Την ερχόμενη Τρίτη (22/11) θα πραγματοποιηθεί τελικά η δίκη των τριών οπαδών που συννελήφθησαν κατά τη διάρκεια των γεγονότων που συνέβησαν την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο.

Μετά την πρώτη αναβολή που δόθηκε χθες (14/11), δόθηκε νέα σήμερα και οι τρεις οπαδοί του Ηρακλή αφέθηκαν ελεύθεροι και θα προσέλθουν εκ νέου στο δικαστικό μέγαρο την επόμενη Τρίτη.

Για μία ακόμη μέρα, στο πλευρό τους βρέθηκαν φίλοι της ομάδας για τους συμπαρασταθούν, ενώ το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του Αγιονερίου, Νίκος Χατζησάββας.

Αρχικά, δόθηκε αναβολή για την Παρασκευή, ωστόσο οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στην αίθουσα ως μάρτυρες, ζήτησαν μετάθεση της ημερομηνίας, αφού την Πέμπτη θα βρίσκονται σε επιφυλακή λόγω Πολυτεχνείου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι βασικοί μάρτυρες της υπόθεσης είναι ο διαιτητής Τσακαλίδης και ο βοηθός Διαμαντής, οι οποίοι απουσίαζαν.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top