Η πραγματικότητα σας εκθέτει κ. Σμαϊλη

“Έκρινα ότι η ΠΑΕ Ηρακλής δεν είναι βιώσιμη”. Δήλωση του Δημήτρη Σμαϊλη στην BlueArena, λίγα 24ωρα μετά την απόρριψη του κυανόλευκου φακέλου από την δευτεροβάθμια …

Διάφορα

“Έκρινα ότι η ΠΑΕ Ηρακλής δεν είναι βιώσιμη”. Δήλωση του Δημήτρη Σμαϊλη στην BlueArena, λίγα 24ωρα μετά την απόρριψη του κυανόλευκου φακέλου από την δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ και την έγκριση του αντίστοιχου που κατέθεσε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Για μία ακόμη όμως φορά, ο Σμαϊλης και κατ’ επέκταση η ΕΠΟ, εκτίθενται. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας (14/11) πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της ΠΑΕ Πανιώνιος. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βασίλης Τσάβαλος, αποκάλυψε πως η μαύρη τρύπα του συλλόγου πέρσι ήταν τρία εκατομμύρια ευρώ και μπορεί να γιγαντωθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς στα επτά εκατομμύρια ευρώ.

Κάτι που σημαίνει ότι η ιστορική ομάδα κινδυνεύει με υποβιβασμό στη Δ΄ Εθνική. “Η σεζόν τελείωσε με έλλειμμα τριών εκατομμυρίων ευρώ. Μόνο το μπάτζετ το αθλητικό φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ, κάτι που είναι δυσβάσταχτο για την τωρινή κατάσταση του Πανιωνίου. Εάν συνεχίσουμε έτσι όπως πάμε, το άνοιγμά μας από 3 εκατομμύρια θα φτάσει στα 7 στο τέλος της σεζόν. Είμαστε στην εντατική!», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Τι έχετε να πείτε τώρα κ. Σμαϊλη;

Σχετικά Άρθρα

Back to Top