Η επιστολή του Γιάννη Τσίτσα στην BlueArena

Ο Γιάννης Τσίτσας θέλησε να επικοινωνήσει με τον κόσμο του Ηρακλή, μέσω επιστολής που έστειλε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της BlueArena. “Αγαπητοί φίλοι & φίλες του Ηρακλή …

Ηρακλής

Ο Γιάννης Τσίτσας θέλησε να επικοινωνήσει με τον κόσμο του Ηρακλή, μέσω επιστολής που έστειλε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της BlueArena.

“Αγαπητοί φίλοι & φίλες του Ηρακλή μας,

για όσους δεν με γνωρίζετε, ήμουν μέλος της ομάδας του κυρίου Μορφιάδη το καλοκαίρι, τα υπόλοιπα της υπόθεσης αυτής είναι γνωστά.

Εάν μου επιτρέπετε να καταθέσω την άποψη μου, συγνώμη εκ του μακρόθεν, λόγου του ότι κατοικώ στις ΗΠΑ.

Περιληπτικά νομίζω ότι τουλάχιστον πρέπει να έχουμε τους ακόλουθους άξονες δράσης

α. Κανένα συγχωροχάρτι σε κανέναν, προέχει το καλό της ομάδος και η απόδοση δικαιοσύνης

β. Ο Ηρακλής είναι τρόπος ζωής με αξίες, απαιτούμε ισονομία, ισοδικία, αξιοπιστία και ελευθερία, με βάση τις αρχές του Ελληνισμού.

γ. Το πρόβλημα μας είναι κοινωνικό και πολιτικό πρωτίστως και μετέπειτα αθλητικό

δ. Δεν σκύβουμε το κεφάλι σε κανένα και δεν προσκυνούμε κανένα, είμαστε ελεύθεροι Έλληνες πολίτες κάτοικοι της Μακεδονίας μας. Πολίτες αυτής της χώρας με ίδια δικαιώματα, απαιτήσεις και υποχρεώσεις.

ε. Δεν ξεπουλάμε ούτε παραχωρούμε σε λαμόγια και υπόγεια συμφέροντα την περιουσία του Ηρακλή, την οποία μας άφησαν παρακαταθήκη οι προηγούμενοι και θα πρέπει να παραδώσουμε στους επόμενους, ως έχει η περιουσία, ακέραιη και άθικτη

Τώρα επειδή πρέπει να είμαστε πρακτικοί

1. θέλω να παρακαλέσω ο αρμόδιος δικηγόρος ή ο κύριος Γωγάκος, ή όποιος έχει δικαίωμα υπογραφής να ετοιμάσει και να στείλει τις επιστολές άμεσα, στις επόμενες μία ή δύο μέρες στο CAS, ώστε ο κύριος Ιωαννίδης να επιληφθεί του θέματος μετέπειτα.

2. Πρέπει να κοινοποιήσουμε προς όλες τις πλευρές, ότι με βάση την αρχή της ισονομίας, απαιτούμε να συνομιλούμε με αξιόπιστο/ους ουδέτερους συνομιλητή/ές, και όχι με αποδεδειγμένους διώκτη ες εκ των πράξεων τους της ομάδας μας, στην λογική των Ευρωπαίων πού απαίτησαν την παραίτηση του κ. Παπανδρέου ώστε να συνομιλούν με αξιόπιστο συνομιλητή όπως δήλωσαν και έπραξαν.

3. Οι πολιτικοί πρέπει να μας πουν εάν είναι με εμάς (με το δίκιο, αλήθεια, αξιοπιστία, το φώς) ή με το χάος, το σκοτάδι και τα λαμόγια; Και να το πράξουν εμπράκτως. Σύντομα έρχονται οι εκλογές.

Κατόπιν αξιολόγησης των αποτελεσμάτων από τις προαναφερόμενες κινήσεις, χάραξη γραμμής επίθεσης και κινήσεων. Και με συντονισμένες και προγραμματισμένες κινήσεις καθοδηγούμενοι από τους ικανούς- άριστους στο τομέα τους μεταξύ ημών, μπορούμε να πετύχουμε την δικαίωση μας και την ανάσταση της πολυαγαπημένης μας ομάδας.

Ειλικρινώς,

Γιάννης Τσίτσας”

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top