Nίκος Ατματζίδης: «Ας μου κάνει μήνυση ο Πιλάβιος, δεν τον φοβάμαι»

Ο Νίκος Ατματζίδης σνεχίζει να παραδίδει μαθήματα παραγοντισμού και μετά την δημοσιοποίηση της είδησης ότι απειλήθηκε με μήνυση από την ΕΠΟ, βγήκε στον αέρα του …

Ηρακλής

Ο Νίκος Ατματζίδης σνεχίζει να παραδίδει μαθήματα παραγοντισμού και μετά την δημοσιοποίηση της είδησης ότι απειλήθηκε με μήνυση από την ΕΠΟ, βγήκε στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού «Libero 107,4 fm» και μίλησε  έξω από τα δόντια, για την ΕΠΟ, τον πρόεδρο της Σοφοκλή Πιλάβιο και το δίκιο του Ηρακλή.

Οι οκτώ κυριότερες ατάκες της ραδιοφωνικής του συνέντευξης:

  1.  «Για μένα πάντως έρχονται με σκοπό, με εντολή αυτοί οι διαιτητές».
  2.  «Είναι στόχος ο Ηρακλής και ότι και να γινόταν στο παιχνίδι θα έβρισκε τρόπο να μας τιμωρήσει».
  3.  «Πρέπει να φύγει ο Πιλάβιος, ο άνθρωπος που δέχεται υποδείξεις από τον Μπέο στις συνομιλίες, που ακούει τον Μαρινάκη να λέει για να πέσει ο Ηρακλής».
  4.  «Τελευταία τον πήρα τηλέφωνο κι εγώ προσωπικά για να δώσει μια παράταση στις μεταγραφές και αναβολή του αγώνα με την Καλλικράτεια αλλά δεν το έκανε η ΕΠΟ με δική του παρέμβαση».
  5.  «Ας τα βάλει μαζί μου, δεν με νοιάζει καθόλου».
  6. Η ΕΠΟ ήταν πάντοτε αμαρτωλή, από την εποχή των λουλουδιών ακόμη. Αν μου κάνει μήνυση θα πάω στα δικαστήρια, δεν τους φοβάμαι. Ποιος είναι ο Πιλάβιος, τι έχει κάνει στο ποδόσφαιρο, ήξερε η μάνα του ότι τον έχουν κάνει πρόεδρο; Δεν θα φοβηθώ στα 85 μου χρόνια γιατί υπερασπίζομαι το δίκιο του Ηρακλή, του ιστορικότερου συλλόγου».
  7.  «Δεν θα έπρεπε να φέρεται έτσι ο Πιλάβιος στον Ηρακλή, είναι ντροπή του».
  8.  «Εγώ έφερα τον Χατζηπαναγή και έκανα το μεγαλύτερο δώρο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τι έκαναν αυτοί για το ελληνικό ποδόσφαιρο;».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Ατματζίδη:

Αναφερόμενος αρχικά στην χθεσινή διακοπή του αγώνα με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου, ο κ. Ατματζίδης τόνισε: «Ήταν μια πολύ άσχημη εβδομάδα για τον Ηρακλή, για μένα πάντως έρχονται με σκοπό, με εντολή αυτοί οι διαιτητές. Τα παιδιά δεν είχαν ανοίξει καν το πανό και διέκοψε το παιχνίδι, κανονικά έπρεπε να το πει στον πρόεδρο, τον Ξενίδη και αυτός θα φρόντιζε να κατεβεί το πανό αλλά αυτός το διέκοψε αμέσως.

Πάντως δεν πιστεύω ότι είχε σκοπό να διακόψει οριστικά το παιχνίδι αλλά του είπε ο παρατηρητής «πάμε να φύγουμε» και πήγε στα αποδυτήρια. Είναι στόχος ο Ηρακλής και ότι και να γινόταν στο παιχνίδι θα έβρισκε τρόπο να μας τιμωρήσει».

Για τις δηλώσεις που έκανε εναντίον του κ. Πιλάβιου: «Χθες ζήτησα από τον πρόεδρο της κυβερνήσεως να διώξει τον Πιλάβιο για να ησυχάσει η Ελλάδα. Πρέπει να φύγει ο Πιλάβιος, ο άνθρωπος που δέχεται υποδείξεις από τον Μπέο στις συνομιλίες, που ακούει τον Μαρινάκη να λέει για να πέσει ο Ηρακλής, που τα άκουγε όλα αυτά και δεν έκανε τίποτε, ακόμη και ο δικηγόρος της Παναχαϊκής είπε ότι όλοι οι αγώνες του Ηρακλή στήνονταν και ήταν «πιασμένοι» οι παίκτες της ομάδας και το πιστεύω κι εγώ αλλά μας είχε βοηθήσει ο Θεός τότε. 

Ο Πιλάβιος για όλα αυτά δεν έκανε τίποτε, έκανε πως δεν τα άκουσε όλα αυτά. Τελευταία τον πήρα τηλέφωνο κι εγώ προσωπικά για να δώσει μια παράταση στις μεταγραφές και αναβολή του αγώνα με την Καλλικράτεια αλλά δεν το έκανε η ΕΠΟ με δική του παρέμβαση. Οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται μέσα στα γήπεδα, δεν είναι δυνατόν να μην τιμωρούνται ομάδες για τα στημένα και να ρίχνουν τον Ηρακλή αλλά ο Πιλάβιος έχει τα τσανάκια του στις επιτροπές και βγάζει ότι απόφαση θέλει.

Τι έκανε ο Ηρακλής; Πλαστογράφησε έγγραφο, μα αν ζητήσω έλεγχο στην ΕΠΟ και θα ζητήσω, θα βρεθούν εκατοντάδες πλαστά έγγραφα. Τον ενόχλησε η δήλωση μου ενώ έχει διαλύσει μια ιστορία 113 χρόνων, έναν ηρωικό σύλλογο που έχει βγάλει ήρωες και Ολυμπιονίκες.

Στην κατοχή οι κολυμβητές του Ηρακλή βουτούσαν και έβαζαν νάρκες στα γερμανικά πλοία, τους έπιασαν οι Γερμανοί και ο διοικητής των Ες -Ες ο Μέρτελ είπε να εκτελεστούν αμέσως αλλά να μην πειράξουν τον Ηρακλή γιατί είναι η ιστορία της Ελλάδας. Ας τα βάλει μαζί μου, δεν με νοιάζει καθόλου».

Σε ερώτηση αν αυτή η κόντρα θα πρέπει να εκλείψει στην συνέχεια, ο πρόεδρος των προέδρων του Ηρακλή είπε: «Αν υποχωρήσει ο Πιλάβιος και καταλάβει ότι δεν πρέπει να κυνηγά τον Ηρακλή τότε θα υποχωρήσουμε κι εμείς, δεν υπάρχει άλλη λύση. Ο πρόεδρος θα το κατέβαζε χθες το πανό αλλά δεν του έδωσαν λίγο χρόνο, δίνω ευθύνη και στον διοικητή των ΜΑΤ, ποδοπάτησαν έναν φίλο του Ηρακλή και για αυτό μπήκαν μέσα οι άλλοι. Εμείς κάναμε το πρώτο βήμα, ζήτησε επαφή ο Ξενίδης αλλά δεν τον δέχονται, πως θα δοθεί ένα τέλος έτσι;

Η ΕΠΟ ήταν πάντοτε αμαρτωλή, από την εποχή των λουλουδιών ακόμη. Αν μου κάνει μήνυση θα πάω στα δικαστήρια, δεν τους φοβάμαι. Ποιος είναι ο Πιλάβιος, τι έχει κάνει στο ποδόσφαιρο, ήξερε η μάνα του ότι τον έχουν κάνει πρόεδρο; Δεν θα φοβηθώ στα 85 μου χρόνια γιατί υπερασπίζομαι το δίκιο του Ηρακλή, του ιστορικότερου συλλόγου.

Χθες το Αγιονέρι ήθελε να παίξει με φανέλες που θα έγραφαν «όχι στην αδικία» αλλά δεν τους άφησε ο παρατηρητής. Δεν θα έπρεπε να φέρεται έτσι ο Πιλάβιος στον Ηρακλή, είναι ντροπή του».

Συνεχίζοντας ανέφερε επίσης: «Έχω πάντως αρχίσει να πιστεύω ότι και μέσα από τον Ηρακλή τον έχουν βοηθήσει τον Πιλάβιο σε όλο αυτό, δυστυχώς έτσι είναι και λυπάμαι. Ο Ηρακλής έχει τον καλύτερο κόσμο και τον έχουν καταντήσει έτσι, ο Πιλάβιος πρέπει να φύγει για να σωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ηρακλής δεν ήταν στα στημένα, η Καβάλα και ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν και τιμωρήθηκαν για δωροδοκία, που είναι όμως οι δωροδοκηθέντες; Δεν θα τιμωρηθούν αυτοί; Ο Πιλάβιος ήρθε ουρανοκατέβατος στο ποδόσφαιρο και προσπαθεί να διοικήσει την ΕΠΟ αλλά μόνο ταξίδια κάνει, τίποτε άλλο».

Ξεκαθάρισε πάντως και το εξής: «Διαφωνώ κάθετα με το πανό και όσα λέει αλλά βλέπετε που φτάνει η αγανάκτηση του κόσμου.  Παρακαλώ τα παιδιά να μην το κρεμάσουν πάλι, δεν θέλουμε τέτοια πανό, να βάλουν πανό που να λένε για το μεγαλείο του Ηρακλή και όχι για την οικογένεια του Πιλάβιου, που πρέπει και αυτός να βάλει επιτέλους νερό στο κρασί του».

Κλείνοντας ο κ. Ατματζίδης τόνισε: «Δεν πιστεύω ότι θα τολμήσουν να με πάνε στα δικαστήρια, το πρωί πάντως με πήραν τηλέφωνο από την νομική υπηρεσία της ΕΠΟ και είπαν να μην κάνω δηλώσεις αλλά δεν μπορεί να με σταματήσει κανείς εμένα. Εγώ έφερα τον Χατζηπαναγή και έκανα το μεγαλύτερο δώρο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τι έκαναν αυτοί για το ελληνικό ποδόσφαιρο;».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top