Χατζησάββας: “Εδώ δεν είχαμε πρωθυπουργό, το πανό τους πείραξε;”

Ο πρόεδρος του Εθνικού N. Αγιονερίου, Νίκος Χατζησάβας, μίλησε σήμερα (14/11) στον Sentra 103,3″ και δεν δίστασε να πει πως οι οπαδοί του Ηρακλή είναι …

Ηρακλής

Ο πρόεδρος του Εθνικού N. Αγιονερίου, Νίκος Χατζησάβας, μίλησε σήμερα (14/11) στον Sentra 103,3″ και δεν δίστασε να πει πως οι οπαδοί του Ηρακλή είναι δικαιολογημένοι.

Αναλυτικά όλα όσα τόνισε:

Για τη φιλοξενία του Ηρακλή: «Ήταν υπέροχη. Από το πρώτο λεπτό μάς φέρθηκαν τέλεια. Δεν υπήρξε ούτε το παραμικρό προβληματάκι. Και θέλω να διευκρινίσω κάτι γιατί σήμερα γράφεται πως εμείς υποδείξαμε για το πανό. Αυτό είναι ένα ψέμα που θέλω να το αποκαταστήσω».

Για το τι συνέβη χθες: «Δεν το διαχειρίστηκε σωστά ο διαιτητής. Έπρεπε να συνεχίσει το παιχνίδι και στο ημίχρονο να μην έβγαινε έξω».

Για τους οπαδούς του Ηρακλή: «Είναι αγανακτισμένος κόσμος. Η ομάδα ήταν στην πρώτη εθνική και τώρα παίζουν με χωριά. Είναι λίγο δύσκολο για τους φιλάθλους».

Για το πανό κατά του Πιλάβιου: «Το σήκωσαν παιδάκια 16-17 χρονών. Ήταν ένα πανό που δεν θα το έβλεπε όλη η Ελλάδα. Φτάσαμε στο σημείο να μην έχουμε πρωθυπουργό για έξι μέρες, το πανό μας πείραξε;»

Για το ξύλο στον επόπτη: «Έγινε ό,τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα. Χτυπήθηκε ο βοηθός. Έφαγε 1-2 μπουνιές. Τίποτε άλλο».

Για τον Ηρακλή: «Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον κόσμο του Ηρακλή. Μπήκαν τόσος κόσμος στο γήπεδο και δεν ακούμπησαν παίκτες μας. Δεν θέλουν να κάνουν κακό, θέλουν να διαμαρτυρηθούν. Μίλησα πολλές ώρες μαζί τους. Τα παιδιά είναι αγανακτισμένα. Πως θα διαμαρτυρηθούν αυτά τα παιδιά; Εγώ τους δικαιολογώ, προφυλάξτε τους».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top