Μανώλογλου: «Ο διαιτητής δεν είδε καν τι έγραφε το πανό»

Ο γιατρός της ομάδας, Κώστας Μανώλογλου (στη φώτο δίπλα στον Χοσέμι) φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και υπογράμμισε ότι ο Ισαάκ Τσακαλίδης δεν διάβασε το πανό, …

Ηρακλής

Ο γιατρός της ομάδας, Κώστας Μανώλογλου (στη φώτο δίπλα στον Χοσέμι) φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και υπογράμμισε ότι ο Ισαάκ Τσακαλίδης δεν διάβασε το πανό, ενώ τόνισε ότι και ο παρατηρητής, Κώστας Τσιλογιάννης (Ημαθίας) μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό.

«Δεν είδε καν το πανό και πιο συγκεκριμένα τι έγραφε. Του ήρθε μια ιδέα και έλεγε σε όποιον έβλεπε μπροστά του να κατεβεί το πανό. Από εκεί και πέρα, οι φίλαθλοι του Ηρακλή δεν ήθελαν και πολύ και τα αίματα άναψαν» ανέφερε αρχικά ο κ. Μανώλογλου και πρόσθεσε: «Όταν προσπάθησα να μιλήσω μαζί του ήταν τόσο απόλυτος και μου είπε ότι φεύγω αμέσως μέσα στα αποδυτήρια αν δεν κατέβει το πανό. Χωρίς καν να κάτσει να συζητήσει πήρε αυτή την απόφαση».

Κλείνοντας, ο κ. Μανώλογλου αποκάλυψε ότι ο παρατηρητής αποτελεί τον κύριο μάρτυρα για να επιβεβαιωθεί ότι το πανό δεν είχε τοποθετηθεί όταν ο ρέφερι από την Χαλκιδική προχώρησε στη διακοπή: «Την ώρα που αναρτιζόταν δεν είχε πλήρη άποψη. Σίγουρα κάποιος άλλος του είπε προηγουμένως τι έγραφε το πανό. Μετά έγινε ότι έγινε. Τραυματίστηκε ο βοηθός του και είχε κάθε λόγο να το σταματήσει το ματς. Ημουν παρών στην πρώτη σύσταση που έκανε και είμαι σίγουρος ότι το πανό δεν είχε αναρτηθεί. Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο παρατηρητής της αναμέτρησης».

 

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top