Κακιούσης: “Είχε πάρει εντολή από την ΕΠΟ”

Ο Λευτέρης Κακιούσης, μίλησε και αυτός με την σειρά του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra fm» και εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ προς τον διαιτητή της αναμέτρησης με …

Ηρακλής

Ο Λευτέρης Κακιούσης, μίλησε και αυτός με την σειρά του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra fm» και εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ προς τον διαιτητή της αναμέτρησης με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου, Ισαάκ Τσακαλίδη και κατά της ΕΠΟ.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

«Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για όλους μας και ειδικά για αυτούς που προσπαθούμε να βοηθήσουμε την ομάδα και τον Ερασιτέχνη. Στο Καυταντζόγλειο έλαβε χώρα ένα περιστατικό το οποίο είδε όλη η Ελλάδα και η ατυχία μας ήταν ότι δεν είχε αγωνιστική χθες. Αλλιώς θα καλυπτόταν και με τους άλλους αγώνες», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Δεν αλλάζει η ουσία. Για να φτάσουν σε αυτό το σημείο φταίνε και οι δύο πλευρές. Στην Καλλικράτεια είχε αναρτηθεί το ίδιο πανό και μετά από συνεννόηση πείσαμε τους διαιτητές και ξεκίνησε το παιχνίδι για να μην έχουμε τα αποτελέσματα που είχαμε στο Καυτανζόγλειο».

Όσον αφορά στο επίμαχο πανό, τόνισε: «Το πανό αυτό το αντικρίσαμε όταν φτάσαμε στην Καλλικράτεια. Καλύφτηκε όσον αφορά στο επίμαχο σημείο. Στη δεύτερη αγωνιστική, που έγινε στο Καυτανζόγλειο και ενώ είχαμε κάνει κάποιες προσπάθειες, δεν τα καταφέραμε γιατί κάποια 50 παιδιά έχουν αντίθετη άποψη, πήγαν και έβαλαν το ίδιο πανό.

Το πανό δεν είχε αναρτηθεί όταν έκανε ο διαιτητής τη διακοπή. Δεν υπήρχε σωστή διαχείριση από τον διαιτητή. Είχε πάρει μια εντολή, ότι σε περίπτωση που αναρτηθεί το πανό θα πρέπει να διακόψει το παιχνίδι, αλλά το έκανε πριν αναρτηθεί. Εξόργισε τον κόσμο που το θεώρησε προκατειλημμένο».

Αναφορικά με το γεγονός πως υπάρχουν βίντεο στο διαδίκτυο που δείχνουν πως το πανό ήταν στην εξέδρα ανηρτημένο κατά την προθέρμανσή των παικτών, δήλωσε: «Μπορώ να σας πω ότι έχω βίντεο στην κατοχή μου που δείχνει ότι παίζεται το παιχνίδι και δεν είναι ανηρτημένο. Το βίντεο που έχω στα χέρια μου, δεν αναγράφεται. Εκείνη τη στιγμή βάζουν το πανό και δεν υπάρχει καμία αναφορά προς τον Πιλάβιο. Μετά τη διακοπή έστησαν όλο το πανό».

Είπε ακόμα: «Η ουσία είναι ότι υπήρχε μια προκατάληψη. Αν το πανό είναι αναρτημένο και γίνεται διακοπή, σωστά να γίνει. Το πανό δεν ήταν ανηρτημένο. Δεν υπάρχει ο λόγος να γίνει.

Πρέπει οι άνθρωποι αυτοί να είναι καταδικαστέοι και να μην πατήσουν στο γήπεδο. Αλλά ο Ηρακλής είναι ο μόνος που έχει πέσει, ενώ υπάρχουν ομάδες που εμπλέκονται στα παράνομα στοιχήματα και τα στοιχήματα, άλλοι μπαίνουν και άλλοι βγαίνουν. Πρέπει η ΕΠΟ να στείλει έναν έμπειρο διαιτητή και να διαχειριστεί σωστά μια κατάσταση.

Είχε πάρει εντολή από την ΕΠΟ. Έχω βίντεο του παιχνιδιού που δεν υπάρχει το πανό. Προσπαθούμε εδώ και 30 μέρες να επικοινωνήσουμε με την ΕΠΟ, αλλά δεν το καταφέρνουμε. Προσπαθούμε να πάρουμε παράταση για να πάρουμε παίκτες και δεν γίνεται. Δεν μας επιτρέπουν να πάρουμε μια εβδομάδα παράταση για να προετοιμαστεί κατάλληλα η ομάδα.

Κάνουν μήνυση στον Ατματζίδη γιατί είπε ότι ο Πιλάβιος είναι ο δολοφόνος του ποδοσφαίρου. Όλα αυτά είναι στην τύχη; Είναι δυνατόν να μην μπορούμε να μιλήσουμε με την ΕΠΟ; Είναι ο κ. Ξενίδης και εγώ που έχουμε αναλάβει τη διαχείριση να μην μπορούμε να βρούμε κάποιον από την ΕΠΟ και να κρατάνε την κόντρα;».

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top