“Θα δώσουμε τα πάντα για να πάμε ψηλά την ομάδα”

Ο προπονητής του Ηρακλή, Βασίλης Σπυρογιάννης, μίλησε σήμερα (14/11) στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» και αναφέρθηκε στις δύσκολη περίοδο που περνάει η ομάδα, δίνοντας …

Ηρακλής

Ο προπονητής του Ηρακλή, Βασίλης Σπυρογιάννης, μίλησε σήμερα (14/11) στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» και αναφέρθηκε στις δύσκολη περίοδο που περνάει η ομάδα, δίνοντας την υπόσχεση του πως αυτός και οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να πάει ψηλά η ομάδα.

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι 20 χρόνια στα τμήματα υποδομής και είναι η αλήθεια ότι αλλιώς φανταζόμουν την μέρα που θα γίνω πρώτος προπονητής. Όλα τα παιδιά στην ομάδα προέρχονται από τις ακαδημίες. Έχουν δεξιότητες, ποιότητα και ποδοσφαιρική παιδεία και προσπαθούν να προσαρμοστούν στις δυσκολίες της Δ’ Εθνικής. 

Όλο αυτό το διάστημα με την λεγόμενη εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου καταλύθηκε το πνεύμα της ισονομίας. Δημιουργήθηκε μια κατάφορη αδικία. Το μήνυμα όμως που πρέπει να περάσουμε είναι να προστατεύσουμε την ομάδα κι έπειτα να αναζητήσουμε το δίκιο μας. Να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα για ό,τι καλύτερο. 

Καταλαβαίνω ότι βιώνουμε μια έντονη οικονομική κρίση. Ο κόσμος έχει να αντιμετωπίσει δυσκολίες ενώ αισθάνεται ότι έχει καταπατηθεί η αξιοπρέπεια και η υπερηφάνεια του. Έχουμε να λέμε ότι εκπροσωπούμε έναν σύλλογο με 103 χρόνια ιστορία που έχει βγάλει ήρωες και Ολυμπιονίκες. Καταδικάζουμε όσους δεν αντιλαμβάνονται ότι η ομάδα πρέπει να προχωρήσει και να βρει τον δρόμο της. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς -πρώτα ο Θεός- θα κάνουμε μια καλή προσπάθεια. Είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά για να εγκλιματιστούμε στις ιδιαιτερότητες του πρωταθλήματος και να είμαστε πρωταγωνιστές».

Σχετικά Άρθρα

Ζαντόπουλος: Ποιο είναι το επίφοβο στη χρήση Μίκρας και Καυτανζογλείου

Ποδόσφαιρο

Back to Top