«Η υπομονή έχει και τα όριά της»

Ανακοίνωση εις βάρος του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ηρακλής, καθώς όπως τονίζεται η υπομονή έχει τα όρια τους με όσα λέει …

Ηρακλής

Ανακοίνωση εις βάρος του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ηρακλής, καθώς όπως τονίζεται η υπομονή έχει τα όρια τους με όσα λέει τα τελευταία 24ωρα για τα επεισόδια που έγιναν στο Καυτανζόγλειο.

Ταυτόχρονα, επισημαίνεται η στάση του στα ευτράπελα που διεξήχθησαν το καλοκαίρι, μια και παρέμενε… θεατής των εξελίξεων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Παρ’ ότι ένας ιστορικός σύλλογος όπως ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ δεν θα πρέπει να μπαίνει σε αντιπαράθεση με διορισμένους κυβερνητικούς υπαλλήλους, ωστόσο η υπομονή έχει και τα όρια της.

Η επιλεκτική ευαισθησία του κ. Μπιτσαξή έχει πλέον ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Υπενθυμίζουμε στον ευερέθιστο κ. Μπιτσαξή ότι καθ’ όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα που η ελληνική κοινωνία απαιτούσε επιτακτικά την πραγματική κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτός σφύριζε αδιάφορα. Το μόνο που έπραξε ήταν να προσπαθήσει να δικαιολογήσει την ατιμωρησία, την επιλεκτική επιβολή ποινών και την έκδοση μεσοβέζικων αποφάσεων, προκαλώντας μάλιστα την αντίδραση ακόμα και του πολιτικού του προϊστάμενου, κ. Γερουλάνου.

Υπενθυμίζουμε επίσης, την τήρηση σιγής ιχθύος και την παντελή έλλειψη ανάλογης αντίδρασης από την πλευρά του διορισμένου κ. Μπιτσαξή στα κατά καιρούς έκτροπα σε δημόσια στάδια και όχι μόνο, με αποκορύφωμα φυσικά τα εκτεταμένα επεισόδια στον περσινό τελικό της ντροπής του κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ, που εκτυλίχθηκαν ενώπιον του και τα οποία ο ίδιος παρακολουθούσε ατάραχος.

Τέλος, οι διορισμένοι υπάλληλοι των υπουργείων θα αποκτήσουν το ηθικό δικαίωμα να ομιλούν με στόμφο για αποπομπές – τιμωρίες και να θέτουν αυστηρά τελεσίγραφα, μόνο αφού καταφέρουν το αυτονόητο, να διασφαλίσουν δηλαδή την ισονομία και την ισότητα στον ελληνικό αθλητισμό.

Υ.Γ. Πράγματι, η ανοχή της ελληνικής κοινωνίας έχει εξαντληθεί. Αυτό που απομένει είναι να το συνειδητοποιήσουν επιτέλους όσοι προκλητικά επιμένουν να βλέπουν το δένδρο και όχι το δάσος».

*Παράλληλα, η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ηρακλή καλεί τα μέλη της την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 στα γραφεία της ΠΑΛΗ Ερμού 46, για ενημέρωση αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top