Η Ε.Π.Ο. ήξερε ποιον Τσακαλίδη έστελνε

Η Ε.Π.Ο. ήξερε πολύ καλά ποιον διαιτητή έστελνε για να σφυρίξει το παιχνίδι του Ηρακλή με το Αγιονέρι. Μα, πάρα πολύ καλά… Εστειλε έναν διαιτητή …

Διάφορα

Η Ε.Π.Ο. ήξερε πολύ καλά ποιον διαιτητή έστελνε για να σφυρίξει το παιχνίδι του Ηρακλή με το Αγιονέρι. Μα, πάρα πολύ καλά… Εστειλε έναν διαιτητή με στόχο την καριέρα, έναν διαιτητή που αυτή τη στιγμή είναι διαιτητής στη Γ’ αλλά στη Χαλκιδική και στους κύκλους της ελληνικής διαιτησίας είναι κοινό μυστικό ότι στα 31 του χρόνια είναι υπό αξιολόγηση για να ανεβεί κατηγορία και να πάει στη Football League. Τον προσέχουν αυτόν τον διαιτητή και τους… ενδιαφέρει το πώς θα σφυρίζει τα παιχνίδια. Χώρια που βεβαίως είχε, πιθανότατα, κυκλοφορήσει στους κύκλους της διαιτησίας ότι ο άλλος ρέφερι, αυτός που ήταν στο παιχνίδι με την Καλλικράτεια τιμωρήθηκε με σιωπηλή τιμωρία.

Η επιλογή λοιπόν ήταν ο Τσακαλίδης, ο οποίος πριν από δύο αγωνιστικές, παίζοντας στο Β’ τοπικό της ΕΠΣ Χαλκιδικής και στο παιχνίδι Μεταγγίτσι-Σάρτη είχε διακόψει και εκεί το παιχνίδι, οριστικά, στις καθυστερήσεις.

Είχε κάνει και μία διακοπή την ώρα του αγώνα γιατί μπήκε μέσα ένας φίλαθλος και μετά, στις καθυστερήσεις, το διέκοψε οριστικά όταν στο τέταρτο γκολ της Σάρτης (εκείνη την ώρα το σκορ γινόταν 3-4) μπήκαν κι άλλοι φίλαθλοι για να διαμαρτυρηθούν. Τότε, στο φύλλο αγώνα, έγραψε μεταξύ άλλων, ότι δέχτηκε επίθεση με πέτρα και τομάτες και μάλιστα σημείωσε χαρακτηριστικά ότι… προσκομίζει και μία πέτρα της επίθεσης.

Είναι ο ίδιος διαιτητής που έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο… δικαστήρια με ομάδες της Χαλκιδικής με ανταλλαγή μηνύσεων ενώ πριν από δύο χρόνια είχε και πάλι πρόβλημα σε ένα παιχνίδι στα Σήμαντρα.

Η Ε.Π.Ο. έβαλε αυτόν τον διαιτητή σε αυτό το παιχνίδι ίσως για να της… δείξει μεταξύ άλλων αν μπορεί να παίξει και με τον… συναισθηματικό του κόσμο υπό την έννοια ότι ο αδερφός του ήταν για οχτώ χρόνια στις Ακαδημίες του Ηρακλή, ήταν δηλαδή συμπαίκτης και φίλος (Είμαστε Ηρακλειδείς, είπε ο μπαμπάς του, Δημήτρης Τσακαλίδης, στο «Αθλητικό Μετρόπολις») με αρκετά από αυτά τα παιδιά που φορώντας με περηφάνια τη φανέλα του Ηρακλή κατέβηκαν την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο για να παίξουν ένα παιχνίδι. Τώρα, ο αδερφός του Ισαάκ Τσακαλίδη είναι παίκτης στον Εθνικό Γαζώρου.

Το πόσο η Ε.Π.Ο. έχει υπό στενή επιτήρηση τον συγκεκριμένο διαιτητή δείχνει και το γεγονός ότι την προηγούμενη Τετάρτη ήταν διαιτητής στο παιχνίδι Κυπέλλου, Οικονόμος Τσαριτσάνης-Τηλυκράτης Λευκάδας (πήγε στα πέναλτι και πήρε την πρόκριση ο Οικονόμος), ένα παιχνίδι που είχε 11 κίτρινες και δύο κόκκινες! Η Ε.Π.Ο. λοιπόν ήξερε πολύ καλά ποιος είναι αυτός ο διαιτητής που πρέπει να της δείξει πράγματα…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top