Ο διαιτητής απείλησε στο καμαράκι τον Σαράφογλου!

Ο διαιτητής, Ισαάκ Τσακαλίδης, του παιχνιδιού του Ηρακλή με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου παραμένει μέσα στο καμαράκι (διπλανή φωτό) στο Καυτανζόγλειο κι ενώ από έξω …

Ηρακλής

Ο διαιτητής, Ισαάκ Τσακαλίδης, του παιχνιδιού του Ηρακλή με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου παραμένει μέσα στο καμαράκι (διπλανή φωτό) στο Καυτανζόγλειο κι ενώ από έξω περιμένουν δημοσιογράφοι και παράγοντες των ομάδων.

Κοντεύουν να συμπληρωθούν δύο ώρες από την οριστική διακοπή του παιχνιδιού και περιμένουν να συνταχθεί το φύλλο αγώνα.

Η τελευταία ενημέρωση ανέφερε ότι εντός 20λεπτου θα έχει τελειώσει. Στο μεταξύ, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι τα ανίψια του διαιτητή ήταν στην Ακαδημία του Ηρακλή.

Στις 18:30 οι διαιτητές κάλεσαν τους αρχηγούς των δύο ομάδων να μπούνε στο καμαράκι. Από τον Ηρακλή, πήγε να μπει και ο γενικός αρχηγός, Εμπενίζερ Χάγκαν, χωρίς όμως η αστυνομία να του επιτρέψει την είσοδο.

Απίστευτο σκηνικό έγινε πριν από λίγο μέσα στο καμαράκι του διαιτητή, Ισαάκ Τσακαλίδη στο Καυτανζόγλειο. Κάποια στιγμή, κατά τις 18:30 ο διαιτητής κάλεσε τους αρχηγούς να υπογράψουν το φύλλο αγώνα. Μετά από περίπου 10 λεπτά βγήκε ο Σαράφογλου που είναι ο αρχηγός του Ηρακλή και απευθυνόμενος στον Εμπενίζερ Χάγκαν του είπε το τι έγινε μέσα. «Του είπα ότι εγώ δεν μπορώ να υπογράψω αυτά που αναφέρει κι αυτός γύρισε και μου είπε ότι αν δεν υπογράψεις, θα τιμωρηθείς με αγωνιστικές». Όταν ο Χάγκαν τα άκουσε αυτά, εκνευρισμένος παρέκαμψε τους αστυνομικούς και μπήκε μέσα.

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top