Με… κλούβα έφυγε χωρίς να υπάρχει κανείς από έξω!!!

Με… κλούβα (ποιος αλήθεια είναι ο λόγος;) της Αστυνομίας αποχώρησε το διαιτητικό τρίο από το Καυτανζόγλειο κι ενώ εδώ και πάρα πολλή ώρα δεν υπήρχε …

Ηρακλής

Με… κλούβα (ποιος αλήθεια είναι ο λόγος;) της Αστυνομίας αποχώρησε το διαιτητικό τρίο από το Καυτανζόγλειο κι ενώ εδώ και πάρα πολλή ώρα δεν υπήρχε κανείς έξω από το Στάδιο και η κατάσταση είχε ηρεμήσει.

Προφανώς η Αστυνομία το ήξερε ότι δεν υπήρχε κανείς από έξω αλλά επέλεξε (υπερβολές και τεχνάσματα που δεν ξεγελούν κανέναν για τον λόγο για τον οποίον γίνονται) να πάρει τους διαιτητές με κλούβα(!!!!, αν είναι δυνατόν) από το Καυτανζόγλειο για να συνεχίσει να δημιουργεί εντυπώσεις κι ενώ δεν υπήρχε κανείς μα κανείς από έξω.

Όταν, μετά από περίπου τρεις ώρες, οι διαιτητές άνοιξαν το καμαράκι για να αποχωρήσουν, ισχυρή αστυνομική δύναμη τους συνόδευσε μέχρι την κλούβα. Οι δημοσιογράφοι πλησίασαν ζητώντας ένα σχόλιο από τον διαιτητή.

Αφ’ ενός ο διαιτητής απαξίωσε να κάνει το παραμικρό σχόλιο και αφ’ ετέρου οι αστυνομικοί απωθούσαν όποιον πήγαινε να πλησιάσει. Μέσα στο φύλλο αγώνα (διπλανή φώτο) το οποίο ο Ηρακλής το υπέγραψε με επιφύλαξη, ο διαιτητής αναφέρει για το πανό και για είσοδο φιλάθλων. Επίσης αναφέρει ότι υπήρξε χτύπημα σε αυτόν και στον βοηθό (οι… διαιτητές πάντως αποχώρησαν με γοργό βάδην, έως τροχάδην μετά που άνοιξε το καμαράκι) και αναφέρει ο διαιτητής ότι επισυνάπτει δήλωση του γιατρού του αγώνα.

Ο Τσακαλίδης τα έχει μπερδέψει με τον χρόνο για τα καλά στο φύλλο αγώνα και βάζει τον καθένα σε υποψίες. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει ότι η πρώτη προειδοποίηση για το πανό έγινε στο πέμπτο λεπτό κι ενώ σε εκείνο το λεπτό το πανό δεν είχε ακόμη ξεδιπλωθεί ολόκληρο.

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top