Ενταση στο Καυτανζόγλειο

Ενταση επικρατεί στο Καυτανζόγλειο, καθώς πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο ο διαιτητής, Ισαάκ Τσακαλίδης από το σύνδεσμο Χαλκιδικής πήγε να διακόψει το παιχνίδι. Κάποια στιγμή στη …

Ηρακλής

Ενταση επικρατεί στο Καυτανζόγλειο, καθώς πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο ο διαιτητής, Ισαάκ Τσακαλίδης από το σύνδεσμο Χαλκιδικής πήγε να διακόψει το παιχνίδι.

Κάποια στιγμή στη Θύρα 13 αναρτήθηκε ένα πανό και είναι χαρακτηριστικό ότι από τον πάγκο του Αγιονερίου ειδοποίησαν τον διαιτητή για το πανό αυτό (ποιος ο λόγος άραγε να κάνουν αυτή την κίνηση;) και ο ρέφερι μετά από αυτή την ειδοποίηση διέκοψε την αναμέτρηση και άρχισαν οι διαβουλεύσεις.

Στον αγωνιστικό χώρο ήταν οι άνθρωποι του Ηρακλή που του ζητούσαν να συνεχίσει κανονικά, αυτός όμως ήταν ανένδοτος και εξακολούθησε να απειλεί με διακοπή, ενώ τα λεπτά περνούσαν και ο Τσακαλίδης συνέχισε να κρατά αυτή τη στάση φίλαθλοι της ομάδας έχουν μπει στον αγωνιστικό χώρο από όλες τις κερκίδες με τον διαιτητή και τις ομάδες να παραμένουν στο γήπεδο, χωρίς πάντως να έχει αρχίσει το ματς.

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top