Από το… καμαράκι στην κλούβα (video)

Λένε ότι είναι φίλος του Ηρακλή. Ο λόγος για τον Ισαάκ Τσακαλίδη, τον διαιτητή της αναμέτρησης με το Αγιονέρι. Τον άνθρωπο που τίναξε στον αέρα …

Ηρακλής

Λένε ότι είναι φίλος του Ηρακλή. Ο λόγος για τον Ισαάκ Τσακαλίδη, τον διαιτητή της αναμέτρησης με το Αγιονέρι. Τον άνθρωπο που τίναξε στον αέρα το παιχνίδι, για να γίνει αρεστός στους ανωτέρους του.

Καλά λέει η παροιμία… “Αν έχεις τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς”. Διότι ο Τσακαλίδης λειτούργησε ως ο χειρότερος εχθρός του συλλόγου, θέλοντας προφανώς να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των ανωτέρων του.

Χρειάστηκε 3,5 ώρες για να συντάξει το φύλλο αγώνα και λιγότερο από δύο λεπτά για να φτάσει στην κλούβα (πάλι καλά που δεν επιστρατεύτηκε και κανένα ελικόπτερο) που τον περίμενε έξω από το Καυτανζόγλειο. Τον συνόδευαν καμιά δεκαπενταριά αστυνομικοί, αν και εκείνη τη στιγμή στο στάδιο υπήρχαν μόνο δημοσιογράφοι.

Ίσως να φοβόταν και αυτούς. Όσο γι’ αυτά που επικαλείται περί κακώσεων στα πλευρά, το βίντεο τον διαψεύδει οικτρά. Διότι όταν κάποιος έχει τόσο σοβαρό πρόβλημα, δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του. Πόσω μάλλον να περπατάει με τόσο ταχύ βήμα, λες και τον κυνηγάει κανείς.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top