Τζιουμάκας: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Ο Γιώργος Τζιουμάκας με δηλώσεις που έκανε μετά το διπλό του Ηρακλή στο ΜΕΤΣ στάθηκε στον χαρακτήρα που δείχνει η ομάδα, παρά το γεγονός ότι …

Ηρακλής

Ο Γιώργος Τζιουμάκας με δηλώσεις που έκανε μετά το διπλό του Ηρακλή στο ΜΕΤΣ στάθηκε στον χαρακτήρα που δείχνει η ομάδα, παρά το γεγονός ότι η απόδοση τους κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα.

Ο διαγώνιος των κυανόλευκων σχολίασε αρχικά: «Είναι καλό ότι παρότι πραγματοποιήσαμε μια μέτρια εμφάνιση, δείξαμε χαρακτήρα και πήρε μια καθαρή νίκη, χωρίς απώλειες. Τώρα υπάρχει η διακοπή και στόχος μας είναι να εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι στις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και του εγχώριου πρωταθλήματος», ενώ πρόσθεσε ερωτηθείς αν η διακοπή θα βοηθήσει:

«Πιστεύω ότι η διακοπή είναι ευεργετική για τις υπόλοιπες ομάδες, που ψάχνουν ακόμη την αγωνιστική τους ταυτότητα. Από εμάς θα λείπουν οχτώ διεθνείς, αλλά όσοι μείνουμε πίσω θα δουλέψουμε σκληρά, με άμεσο σκοπό να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας».

Για το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Μίκρα ο Τζιουμάκας, υπογράμμισε: «Πάντα αυτά τα ματς κρύβουν εκπλήξεις και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε πόντο. Φυσικά, εμείς θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Σωτήρης Δρίκος, τόνισε: «Στην εποχή που βρισκόμαστε είναι λογικό να υπολογίζονται οι νεαροί παίκτες. Άλλωστε αξίζουν, ούτως ώστε να ανέβει επίπεδο και η Εθνική τα επόμενα χρόνια. Επίσης, δεν υπάρχουν και τα λεφτά οι ομάδες να φέρνουν σούπερ ξένους».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top