Στεφάνου: “Θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια”

Ο Γιώργος Στεφάνου μίλησε σήμερα (12/11) στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» και τόνισε πως δεν φοβάται τον Παναθηναϊκο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν …

Ηρακλής

Ο Γιώργος Στεφάνου μίλησε σήμερα (12/11) στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» και τόνισε πως δεν φοβάται τον Παναθηναϊκο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπολογίζει τον σημερινό αντίπαλο του Ηρακλή.

Επίσης, ο λίμπερο του Ηρακλή που μέχρι τώρα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας, ανέφερε τους λόγους που επέλεξε να έρθει στον Ηρακλή, καθώς επίσης αναφέρθηκε και στην οικονομική κρίση που ταλανίζει την χώρα μας και κατά συνέπεια τον αθλητισμό.

Αναφερόμενος στους λόγους που επέλεξε τον Ηρακλή είπε στον: «Η ομάδα του Ηρακλή από την αρχή της σεζόν είχε μία διάθεση να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που επέλεξα την ομάδα αυτή. Το κλίμα είναι θετικό».

Για το καλό ξεκίνημα του Ηρακλή είπε: «Στόχος είναι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι. Το ότι έχουμε τέσσερις σερί νίκες είναι θετικό, αλλά ακόμη δεν έχουμε φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο».

Για το κακό ξεκίνημα του σημερινού αντιπάλου της ομάδας τον Παναθηναϊκό, είπε: «Η ομάδα του Παναθηναϊκού επέλεξε να κάνει ανανέωση στο δυναμικό της για να αντιμετωπίσει τα οικονομικά προβλήματα που έχει. Είναι λογικό να μην έχει βρει ακόμη ρυθμό, αλλά πιστεύω πως στην πορεία αυτό θα αλλάξει».

Οσον αφορά την σημερινή αναμέτρηση…: «Θέλουμε τη νίκη και δεν μας επηρεάζει ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει ακόμη νίκη. Γνωρίζουμε τους αθλητές του αντιπάλου, ξέρουμε πως είναι εγωιστές με την καλή έννοια και κάποια στιγμή θα αντιδράσουν. Εμείς, πάντως, πρέπει να εστιάσουμε στο δικό μας παιχνίδι».

Για την οικονομική κρίση: «Πολλές ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αλλά και κάποιες άλλες ξεκινούν χωρίς αυτά και εμφανίζονται στην πορεία. Οι ομάδες έχουν δείξει να χάνουν τον προσανατολισμό τους στην πορεία και ειδικά μετά τα Χριστούγεννα».

Για όσους έχει ξεχωρίσει ως τώρα: «Μέχρι στιγμής θα μπορούσε κάποιος να ξεχωρίσει τον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό, αλλά και τις δύο νεοφώτιστες. Όμως ακόμη είναι πολύ νωρίς και δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Ακολουθεί και μία διακοπή πρωταθλήματος, που θα δώσει την ευκαιρία στις ομάδες να εμφανιστούν καλύτερες στη συνέχεια».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top