“Να βρεθεί τρόπος να προβιβαστεί γρήγορα η ομάδα”

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Μέτροσπορ» παραχώρησε ο πρώην αρχηγός του Ηρακλή, Τάσος Κατσαμπή και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες του …

Ηρακλής

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Μέτροσπορ» παραχώρησε ο πρώην αρχηγός του Ηρακλή, Τάσος Κατσαμπή και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες του Ηρακλή, για να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών, ενώ δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην  συγκλονιστική συμπαράσταση που δείχνει ο κόσμος της ομάδας.

Αρχικά ο πρώην άσος της ομάδας, είπε: «Θα πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά που φορούν τη φανέλα του Ηρακλή. Αξίζει ένα τεράστιο μπράβο στον κόσμο της ομάδας που είχε μια δυναμική παρουσία. Μπορεί να ήταν μια αναμέτρηση για την Δ’ Εθνική, μπορεί να ήταν εκτός έδρας, αλλά οι φίλαθλοι ήταν εκεί».

Είπε ακόμα…: «Έδειξαν ότι η ομάδα δεν θα πρέπει να βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία και δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται διαφορετικά και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους. Οι φίλαθλοι αγαπούν την ομάδα, άσχετα αν βρίσκεται στην Δ’ Εθνική, άσχετα αν πόνεσαν με όσα συνέβησαν. Πικράθηκαν με όλους αυτούς μέσα και έξω από την οικογένεια του Ηρακλή που έφεραν την ομάδα σε αυτή την κατάσταση.

Θα πρέπει όλοι να δείξουν τον ίδιο ζήλο και οι νεαροί ποδοσφαιριστές να παραδειγματιστούν από τους φιλάθλους από τον ζήλο που δείχνουν για τον Ηρακλή και να αγαπήσουν την ομάδα, ώστε να δώσουν μια ώθηση που τόσο ανάγκη έχει ο σύλλογος.

Στον αγωνιστικό τομέα τα πήγαν πολύ καλά και θεωρώ ότι το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ. Αν ήμασταν περισσότερο τυχεροί θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Πιστεύω ότι και αυτό θα βελτιωθεί και θα υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα. Γενικά θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και θα πρέπει να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό».

Κλείνοντας, σχολίασε: «Είναι λυπηρό να βρίσκεται η ομάδα σε αυτή την κατηγορία. Θα πρέπει να βρεθεί τρόπος είτε να προβιβαστεί, είτε μέσω ΑΦΜ να παίξει σε άλλη κατηγορία. Αυτό που θέλω να δω είναι κάποια στιγμή την ομάδα να συμμετέχει στην Super League, γιατί εκεί αξίζει να βρίσκεται. Όλοι μαζί θα πρέπει να στηρίξουμε τον Ηρακλή σε αυτή την δύσκολη στιγμή και να έχουμε στόχο την μεγάλη επιστροφή»

Σχετικά Άρθρα

Back to Top