“Κάναμε αρκετά λάθη”

Μπορεί ο Ηρακλής να πέρασε διά περιπάτου από το κλειστό του ΜΕΤΣ, ωστόσο ο Σωτήρης Δρίκος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του. “Δεν …

Ηρακλής

Μπορεί ο Ηρακλής να πέρασε διά περιπάτου από το κλειστό του ΜΕΤΣ, ωστόσο ο Σωτήρης Δρίκος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του.

“Δεν είμαι ευχαριστημένος. Κάναμε αρκετά λάθη στην επίθεση, είτε διότι έκαναν λάθη οι δύο διαγώνιοι (Τζιουμάκας, Μεντένις), είτε επειδή υπήρχε επιπολαιότητα. Όσο περίεργο και να ακούγεται, αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολα, όταν αντιλαμβάνεσαι τις αδυναμίες του αντιπάλου. Είναι πιο εύκολο να χάσεις ηρωικά, από το να κερδίσεις συντεταγμένα”.

Για την κακή παρουσία των διαγώνιων, τόνισε: “Δεν με προβληματίζει τίποτα. Η ομάδα είναι αήττητη σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σκεφτόμαστε τα πάντα για τη συνέχεια. Θα τα βάλουμε κάτω. Δεν προβληματιζόμαστε όμως. Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε αδύναμος. Κρατάμε ότι είμαστε αήττητοι. Θα χάσουμε επτά παίκτες, λόγω υποχρέωσεων με τις εθνικές και θα μαζευτούμε 3-4 ημέρες πριν την επανέναρξη των επίσημων αγώνων”.

Για τον θεσμό του Volleyleague Cup, ανέφερε: “Θα είναι καλό ότι θα υπάρχουν αγώνες στην διακοπή, ώστε τα παιδιά να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση”.

Σχετικά Άρθρα

Μιχαέλα Κράβαρικ: “Ο Ηρακλής είναι ταυτόσημος με τον Κράβαρικ…” (pics)

Βόλει

Back to Top