Ο κόσμος έτοιμος να υπογράψει ακόμη μία οπαδική μαγκιά…

Σημείο αναφοράς τα τελευταία χρόνια της αγωνιστικής και διοικητικής κατρακύλας στην ποδοσφαιρική ομάδα, ο κόσμος της, ο οποίος αναδεικνύει μεγαλείο και κρατά ψηλά το λάβαρο …

Ηρακλής

Σημείο αναφοράς τα τελευταία χρόνια της αγωνιστικής και διοικητικής κατρακύλας στην ποδοσφαιρική ομάδα, ο κόσμος της, ο οποίος αναδεικνύει μεγαλείο και κρατά ψηλά το λάβαρο της ιστορίας της.

Η δική του παρουσία, αποτελεί ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει το ποδόσφαιρο του Ηρακλή αυτή τη στιγμή και ο τρόπος, η φιλοσοφία, η κουλτούρα με την οποία αυτός ο κόσμος αντιμετωπίζει την κατάσταση – στην οποία το αντικείμενο της λατρείας του έχει περιέλθει – δημιουργούν εντύπωση και αίσθηση.

Στην αναμέτρηση της Καλλικράτειας ο κόσμος του Ηρακλή δημιούργησε ένα φαινόμενο, ένα απλησίαστο ρεκόρ για τα δεδομένα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Αυτό έχει να κάνει με την παρουσία χιλιάδων οπαδών σε εκτός έδρας αναμέτρηση, την ώρα, που αυτές τις αναμετρήσεις παρακολουθούσαν – μέχρι τώρα – μερικές εκατοντάδες (στην καλύτερη περίπτωση) φιλάθλων.

Η συγκεκριμένη εικόνα δημιουργεί ένα νέο καθεστώς, το οποίο, μάλιστα, ανάγκασε την διοίκηση του Ολυμπιακού Κυμίνων να σπεύσει να ζητήσει ως έδρα της το Καυτανζόγλειο, με το άγχος ότι δεν μπορεί να φιλοξενήσει στην επικείμενη αναμέτρηση, που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στη γειτονική κωμόπολη, τον όγκο των φίλων του Ημίθεου! Ο «γαλάζιος» κόσμος έχει αναγκάσει τους πάντες να τον αντιμετωπίζουν ως «φαινόμενο» και «καθεστώς», αρχίζοντας, παράλληλα, να δημιουργεί μια ταύτιση στη σκέψη του Έλληνα ποδοσφαιρόφιλου: ότι Ηρακλής σημαίνει πολύς και φανατικά πιστός οπαδικός κόσμος. Αυτό, βεβαίως, αποτελεί ένα τεράστιο κέρδος, μία κορυφαία κατάκτηση, η οποία ήλθε με τεράστια προσπάθεια, ταλαιπωρία και θυσίες από τους Ηρακλειδείς, οι οποίοι – ιδίως στα τελευταία «πέτρινα» χρόνια – κατέθεσαν ψυχή και αφιέρωσαν ζωή, στην προοπτική της συμπαράστασης στην ομάδα.

Την Κυριακή, ο κόσμος του Ηρακλή είναι αποφασισμένος να υπογράψει άλλη μια ανεπανάληπτη οπαδική «μαγκιά» και να δείξει στο πανελλήνιο ότι μπορεί να μεταφέρει ατμόσφαιρα αγώνα Super League σε αναμέτρηση της Δ΄ Εθνικής, στο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Ν. Αγιονερίου. Το «πέταλο» θα είναι εκεί, δυναμικό, μαζικό, παθιασμένο, ενώ πολύς είναι ο κόσμος, που θέλει να βρεθεί στο Στάδιο το απομεσήμερο της Κυριακής για να διατρανώσει την διάθεση στήριξης στις δύσκολες στιγμές της ομάδας και να περάσει προς κάθε κατεύθυνση τα δικά του μηνύματα.

Από το απόγευμα αυτής της Κυριακής όλοι θα κάνουν λόγο για μια νέα μαγκιά, που θα έχουν καταγράψει στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου οι Ηρακλειδείς, με όπλο το πάθος, την πίστη και την αγάπη τους στην ομάδα. Είναι στο χέρι τους να κερδίσουν αυτό το στοίχημα, και είναι βέβαιο ότι θα το πετύχουν…

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top