«Ο Ηρακλής αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του»

Στον Ηρακλή η αναπτέρωση της ελπίδας που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες για παραμονή στη κατηγορία, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε έναν άνθρωπο που πίστεψε πρώτος …

Ηρακλής

Στον Ηρακλή η αναπτέρωση της ελπίδας που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες για παραμονή στη κατηγορία, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε έναν άνθρωπο που πίστεψε πρώτος στην αναγέννηση του τμήματος. Ο λόγος για τον Χρήστο Χρηστίδη που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κλείσει παίκτες, προπονητή και να οργανώσει το σύλλογο.

Ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή μίλησε στη «Bluearena» γιʼαυτό το νέο εγχείρημα που πραγματοποιείται: «Μέσα στις δύσκολες εποχές που ζούμε, προσπαθούμε να αναδιοργανώσουμε τον σύλλογο και να τον επαναφέρουμε στο προσκήνιο. Ο Ηρακλής είναι ιδέα και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Ήρθε η ώρα να προσπαθήσουμε να κάνουμε τον Ηρακλή ξανά μεγάλο.

Η οικογένεια του Ηρακλή είναι μεγάλη και πρέπει να συσπειρωθεί. Αρκετοί άνθρωποι μέσα από την οικογένεια των κυανόλευκων που έχουν προσφέρει πολλά τα προηγούμενα χρόνια έχουν πικραθεί. Όμως αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι από το παρελθόν αλλά μπορούμε να εγγυηθούμε για το μέλλον. Κάθε Ηρακλειδέας που καλοπροαίρετα μπορεί να προσφέρει, είναι καλοδεχούμενος. Πρέπει να στήσουμε τις σωστές βάσεις για να χτιστεί ο νέος Ηρακλής. Η ομάδα αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες της».

Συνέχισε λέγοντας: «Όσοι είμαστε στο σύλλογο θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κάνουμε τον Ηρακλή να πατήσει ξανά στα πόδια του, γιατί σίγουρα αυτός ο διασυρμός της ομάδας τις πρώτες πέντε αγωνιστικές δεν άρεσε σε κανέναν. Οι άνθρωποι της νέας διοίκησης ήδη έχουν ξεκινήσει τις κινήσεις τους, για να μπουν σε μια σειρά τα θέματα του συλλόγου».

Για το στόχο της ομάδας αλλά και τη συμπαράσταση των οπαδών δήλωσε: «Στόχος μας είναι η παραμονή της ομάδας στη κατηγορία. Μέσα από τη ποιοτική προπόνηση και τη καθημερινή δουλειά θέλουμε να παρουσιαζόμαστε ανταγωνιστικοί και βελτιωμένοι σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να δώσουμε χαρά στο κόσμο του Ηρακλή για να βρει ένα κίνητρο να γεμίσει το Ιβανώφειο και να δει τη νέα προσπάθεια που δημιουργείται. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι στο πλευρό μας γιατί ξέρουν να κρίνουν και να στηρίζουν τις υγιείς προσπάθειες».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top