«Κάθε Κυριακή για μας είναι τελικός»

Ο Αλέξανδρος Μαυρίδης ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στο προηγούμενο παιχνίδι του Ηρακλή, όμως ο 18χρονος μέσος δεν στέκεται εκεί και κοιτάζει πλέον το «αύριο» …

Συνεντεύξεις

Ο Αλέξανδρος Μαυρίδης ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στο προηγούμενο παιχνίδι του Ηρακλή, όμως ο 18χρονος μέσος δεν στέκεται εκεί και κοιτάζει πλέον το «αύριο» και το επόμενο ματς.

Μιλώντας στην BlueArena είπε ότι… «όλα γίνονται μέσα από τη δουλειά και κάθε αγώνας είναι τελικός», δείχνοντας ότι οι πάντες είναι προσγειωμένοι και τα μυαλά τους δεν παίρνουν… αέρα, ενώ επισήμανε και τη βοήθεια που τους προσφέρουν οι προπονητές τους…

-Πως ήταν η εμπειρία που έζησες στην πρώτη αναμέτρηση;

«Βασικά όλοι περιμένουν κάποια στιγμή να παίξουν μπροστά στον κόσμο και να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα του Ηρακλή. Είμαστε τυχεροί όλοι όσοι παίξαμε την Κυριακή, καθώς οι φίλαθλοι μάς έδωσαν ώθηση και κουράγιο, προκειμένου να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Όμως δεν στεκόμαστε εκεί και συνεχίζουμε. Πιστεύω ότι με τη συνολική δουλειά θα πετύχουμε φέτος τους στόχους μας».

-Σας απελευθερώνει το γεγονός ότι ήδη περάσατε την πρώτη δοκιμασία;

«Για μας δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο παιχνίδι. Κάθε Κυριακή για μας θα είναι σαν τελικός, ούτως ώστε να δίνουμε στο γήπεδο κάθε ικμάδα των δυνάμεων μας».

-Οι προπονητές στα αποδυτήρια σας λένε κάτι συγκεκριμένο, που να είναι ο οδηγός σας;

«Μας λένε να δείξουμε την ποδοσφαιρική παιδεία του Ηρακλή, που διδάσκει τόσα χρόνια στα παιδιά των ακαδημιών. Να βγάλουμε την εικόνα που πρέπει στον αγωνιστικό χώρο και να παίζουμε ορθολογικό ποδόσφαιρο».

-Πιστεύεις εσύ και οι συμπαίκτες σου ότι στο μέλλον θα μπορέσετε να αγωνιστείτε με τον Ηρακλή στις επαγγελματικές κατηγορίες;

«Με σωστή δουλειά, υπομονή και πειθαρχεία όλα τα παιδιά πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε βήματα προόδου. Οι συνθήκες ευνοούν. Στόχος αυτής της δουλειάς είναι να πραγματοποιούμε ένα-ένα τα βήματα».

-Στο ματς που προηγήθηκε είχατε τρεις κλασικές ευκαιρίες…

«Δεν πιστεύω ότι μας βοήθησε το γήπεδο, ωστόσο αυτό δεν είναι δικαιολογία για κανέναν από μας. Κάποιες φορές είσαι τυχερός, κάποιες άτυχος».

-Με τους γονείς σου μιλάς πριν από τα παιχνίδια. Κι αν μιλάς τι σου υπογραμμίζουν;

«Κάθε φορά που μιλάμε πριν το ματς μου λένε το ίδιο πράγμα. Να παίζουμε ομαδικά και μέσα από την ομαδική προσπάθεια όλα θα γίνουν».

Σχετικά Άρθρα

Π. Γκότσης: “Με τον κόσμο στο πλευρό μας για τη μεγάλη επιστροφή”

Ερασιτέχνης

“Στη μάχη με τα τέρατα του κρατικού μηχανισμού, με τα τέρατα του φασισμού βγήκα νικητής»

Διάφορα

Back to Top