Η χάρη του έφτασε μέχρι την Γαλλία!

Η παρουσία των φιλάθλων του Ηρακλή στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής κόντρα στην Καλλικράτεια ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα. Πιο συγκεκριμένα η γαλλική ιστοσελίδα «collectif1899.com» έκανε εκτενή …

Ηρακλής

Η παρουσία των φιλάθλων του Ηρακλή στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής κόντρα στην Καλλικράτεια ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα.

Πιο συγκεκριμένα η γαλλική ιστοσελίδα «collectif1899.com» έκανε εκτενή αναφορά στη μαζική προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο της τοπικής ομάδας, μεταφέροντας αναλυτικά όλα όσα συνέβησαν εκεί.

Ο συντάκτης του κειμένου στον πρόλογο του επισημάνει ότι «ο Ηρακλής που αποτελεί μία από τις πιο ιστορικές ομάδες παίρνει μέρος φέτος στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής. Αυτό όμως δεν εμπόδισε στο ματς με την Καλλικράτεια να έχει την στήριξη πολλών οπαδών, είτε μη οργανωμένων, είτε μελών της Αυτόνομης Θύρας 10».

Εν συνεχεία γίνεται αναφορά στο τι έγινε εκεί, με τον συντάκτη να τονίζει: «Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στο γήπεδο δημιουργήθηκε ένταση, η οποία προήλθε από όλα όσα πέρασε ο Ηρακλής το καλοκαίρι με τους συνεχόμενους υποβιβασμούς. Πάντως, από το στόχαστρο του κόσμου δεν πέρασε απαρατήρητος και ο Γιώργου Παπανδρέου, για τον οποίο και ακούστηκαν αρκετά πολιτικά συνθήματα».

Στον επίλογο του κειμένου εξηγεί την καθυστέρηση της έναρξης του αγώνα, λέγοντας: «Το ματς άρχισε 30 λεπτά έπειτα από την προγραμματισμένη ώρα που ήταν να ξεκινήσει, διότι ο διαιτητής απαίτησε να κατεβεί ένα πανό. Επιπλέον, οι κερκίδες ήταν πολύ μικρές για να φιλοξενήσει τους φίλους της ομάδας, κάτι που είχε ως συνέπεια να δημιουργήσει μια τεταμένη ατμόσφαιρα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και ειδικά την στιγμή που ο κόσμος εισερχόταν εντός αυτού».

Αν θέλετε να δείτε το δημοσίευμα πατήστε στην παρακάτω διεύθυνση…

http://www.collectif1899.com/2011/11/chroniques-de-salonique-incidents-en.html

 

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top