Αηδονόπουλος: “Σε σχετικά καλή κατάσταση το γήπεδο”

O αντιπρόεδρος της διοίκησης του Καυτανζογλείου, Χάρης Αηδονόπουλος, μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις», με αφορμή τη διεξαγωγή των αγώνων του Ηρακλή και της Δόξας Δράμας στο …

Διάφορα

O αντιπρόεδρος της διοίκησης του Καυτανζογλείου, Χάρης Αηδονόπουλος, μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις», με αφορμή τη διεξαγωγή των αγώνων του Ηρακλή και της Δόξας Δράμας στο Εθνικό Στάδιο.

Αρχικά τόνισε: «Είχαμε αποφασίσει ότι δεν θέλαμε ένα μαυσωλείο. Πρόκειται για ένα ιστορικό γήπεδο το οποίο είναι κληροδότημα του Καυτανζόγλου. Με το φιλότιμο των υπαλλήλων, οι οποίοι είναι και λίγοι αποφασίσαμε να λειτουργήσουμε το γήπεδο. Να το κρατήσουμε ζωντανό».

Στην συνέχεια, αποκάλυψε πως ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου είναι σε σχετικά καλή κατάσταση: «Είναι σε σχετικά καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος. Κάνουμε τεράστιες προσπάθειες για να το καταφέρουμε αυτό».

Είπε ακόμα… «Εδώ και πολύ καιρό έχουν γίνει περικοπές. Από τότε που ο κ. Μπιτσαξής αποφάσισε των περιορισμό των μισθώσεων των σταδίων. Για παράδειγμα κόψαμε δαπάνες όπως είναι ο φωτισμός και η λειτουργία του καταρράκτη».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top