Τα νούμερα δείχνουν στοχοποίηση

Ο κόσμος του Ηρακλή έχει στοχοποιηθεί. Το αποδεικνύουν περίτρανα τα νούμερα. Περισσότερες από 120 συλλήψεις σε διάστημα δύο ετών, είναι ένα νούμερο που δεν το …

Ηρακλής

Ο κόσμος του Ηρακλή έχει στοχοποιηθεί. Το αποδεικνύουν περίτρανα τα νούμερα. Περισσότερες από 120 συλλήψεις σε διάστημα δύο ετών, είναι ένα νούμερο που δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Ειδικά όταν αναφερόμαστε στην Ελλάδα της ατιμωρησίας.

Εκατόν είκοσι συλλήψεις σε ένα διάστημα που ο Ηρακλής πέτυχε τη μεγαλύτερη μείωση προστίμων στην Σούπερ Λίγκα. Τόσες συλλήψεις δεν έχουν αθροιστικά όλες οι υπόλοιπες ομάδες στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Στην επιστολή του τελευταίου -χρονικά- συλληφθέντα, υπάρχει ένα σημείο που προκαλεί ερωτηματικά. Γράφει ο συγκεκριμένος οπαδός: “…οι αστυνομικοί με ρωτούσαν επίμονα αν είμαι από την Αυτόνομη Θύρα 10”.

Από αυτή την πρόταση αποδεικνύεται ότι η γιγάντωση του οπαδικού κινήματος και δη της “Αυτόνομης Θύρας 10”, ενοχλεί. Δεν είναι τυχαίο ότι επί καθημερινής βάσεως, στα διπλανά στενά από εκεί που στεγάζεται ο κεντρικός σύνδεσμος, υπάρχουν αυτοκίνητα της Ασφάλειας με συμβατικές πινακίδες. Δεν είναι τυχαίο ότι στο συμβάν του περασμένου Δεκεμβρίου, υπήρξαν συλλήξεις και μάλιστα μαζικές, από την πλευρά αυτών που δέχτηκαν την απρόκλητη επίθεση και ΟΥΤΕ ΜΙΑ από την πλευρά αυτών που επιτέθηκαν.

Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης του κυανόλευκου οπαδικού κινήματος, που -στην πιο δύσκολη εποχή της ιστορίας του συλλόγου- βρίσκεται σε πλήρη άνθιση. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι τα νούμερα δεν τιμούν την Ελληνική Αστυνομία, με δεδομένη την αναποτελεσματικότητά της στα υπόλοιπα γήπεδα που δεν αγωνίζεται ο Ηρακλής.

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top