Συγκλονιστική παρέμβαση, γεμάτη ΗΡΑΚΛΗ, στα ερτζιανά της πόλης (audio)

Στα 88 της χρόνια ξεσπάει. Εχει τον Ηρακλή μέσα της. Την αγάπη για τον σύλλογο τη βιώνει. Είναι μία παρέμβαση συγκλονιστική στα ερτζιανά …

Ηρακλής

Στα 88 της χρόνια ξεσπάει. Εχει τον Ηρακλή μέσα της. Την αγάπη για τον σύλλογο τη βιώνει. Είναι μία παρέμβαση συγκλονιστική στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης. Είναι μια κυρία που τηλεφώνησε (10/11) στον Real Fm Θεσσαλονίκης και ζήτησε να παρέμβει στην αθλητική εκπομπή που εκείνη την ώρα ήταν στον αέρα. Την αφορμή την πήρε από ένα προηγούμενο τηλεφώνημα.

Πιο συγκεκριμένα, στην ίδια εκπομπή είχε καλέσει ένας φίλος του Ηρακλή και είχε διαβάσει κάτι που είχε γράψει για τον Νίκο Ατματζίδη που συγκίνησε τους πάντες με την παρουσία του στην Καλλικράτεια. Στο γραπτό, ο φίλος του Ηρακλή αναφερόταν στο παράδειγμα που έδινε ο Ατματζίδης προς όλους. Κάποια στιγμή μάλιστα είχε πει ότι θα πρέπει σε μια τέτοια μέρα, κάθε χρόνο, να γίνεται αιμοδοσία.

Ο λόγος του ακροατή έδωσε την αφρομή για την παρέμβαση της κυρίας που συγκλονίζει. Αφορμή δόθηκε… Διότι η αιτία είναι η αγάπη για τον Ηρακλή και το ξέσπασμα για όσα βιώνει ο ιστορικότερος σύλλογος της Μακεδονίας.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα… Το ξέσπασμα είναι αγάπης και αφοσίωσης. Πίκρας και οργής. Δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ανατριχιάζει τους πάντες. Αφιερωμένο σε όλους. Ακόμη και σε αυτούς που ποτέ δεν θα καταλάβουν τι σημαίνει να έχεις τέτοια συναισθήματα. Ισως κάποτε μπορέσουν…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top