Σπυρογιάννης: «Ο πάγος… έσπασε»

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Βασίλης Σπυρογιάννης μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του πέρα από το κομμάτι της τακτικής έχουν ρίξει το βάρος στις προπονήσεις και …

Ηρακλής

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Βασίλης Σπυρογιάννης μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του πέρα από το κομμάτι της τακτικής έχουν ρίξει το βάρος στις προπονήσεις και στο ψυχολογικό τομέα.

Οι πιτσιρικάδες των κυανόλευκων για πρώτη φορά θα αγωνιστούν στο Καυτανζόγλειο την ερχόμενη Κυριακή, καθώς τις περισσότερες εντός έδρας αναμετρήσεις τους τις έδιναν στο βοηθητικό του Σταδίου ή στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Μιλώντας στην Bluearena ο προπονητής της ομάδας στάθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα: «Προσπαθούμε να προετοιμάσουμε τα παιδιά και για το πρώτο εντός έδρας ματς. Είναι κάτι πρωτόγνωρο γι’ αυτούς να παίξουν στο Καυτανζόγλειο, μια και μέχρι πριν από λίγο καιρό πήγαιναν ως θεατές, ενώ τώρα καλούνται να είναι οι πρωταγωνιστές», ενώ ο Σπυρογιάννης πρόσθεσε: «Εχω την ελπίδα ότι ο πάγος… έσπασε και θα δείξουμε την ψυχική δύναμη που πρέπει. Θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα και την αυτοεπιβεβαίωση μας».

Ερωτηθείς, αν έχει παρατηρήσει ότι οι ποδοσφαιριστές του πλέον είναι πιο χαλαροί έπειτα από την πρεμιέρα, τόνισε: «Το άγχος της πρεμιέρας σίγουρα έχει φύγει και είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο έργο μας. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top