Με Απόλλωνα στην Αλεξανδρούπολη

Οριστικοποιήθηκε το σύστημα διεξαγωγής του Volleyleague Cup 2011, που θα διοργανωθεί φέτος για πρώτη φορά από την ΕΣΑΠ, στο διάστημα διακοπής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 …

Ηρακλής

Οριστικοποιήθηκε το σύστημα διεξαγωγής του Volleyleague Cup 2011, που θα διοργανωθεί φέτος για πρώτη φορά από την ΕΣΑΠ, στο διάστημα διακοπής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ανδρών (η Volleyleague θα αρχίσει ξανά στις 3 Δεκεμβρίου).

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε δυο φάσεις ως εξής:

Α’ ΦΑΣΗ

• Οι ομάδες θα αγωνιστούν σε τρεις (3) Ομίλους των τεσσάρων (4) ομάδων, ο κάθε ένας. Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ορίστηκε η σύνθεση των ομίλων ως εξής:

Α’ όμιλος (Βραχάτι): Παμβοχαϊκός, ΕΑ Πατρών, Ολυμπιακός, ΑΟ Κηφισιάς

Β’ όμιλος (Λαμία): ΓΣ Λαμίας, Φοίνικας Σύρου, Παναθηναϊκός, Αρης ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ ΑΕ

Γ’ όμιλος (Αλεξανδρούπολη): Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Απόλλων Καλαμαριάς

• Οι αγώνες των ομίλων θα διεξαχθούν την Παρασκευή 18.11.2011 και το Σάββατο 19.11.2011. Οι τέσσερις ομάδες κάθε ομίλου, θα αγωνιστούν σε δυο ζευγάρια.

Μετά από κλήρωση που έγινε στη διάρκεια της συνεδρίασης, ορίστηκαν τα δυο ζευγάρια των ημιτελικών ως ακολούθως:

A’ όμιλος: Παμβοχαϊκός – ΕΑ Πατρών & Ολυμπιακός – ΑΟ Κηφισιάς

Β’ όμιλος: ΓΣ Λαμίας – Φοίνικας Σύρου & Παναθηναϊκός- Άρης ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ ΑΕ

Γ’ όμιλος: Εθνικός Αλεξ. – ΠΑΟΚ & Ηρακλής – Απόλλων Καλαμαριάς

Οι δυο νικήτριες ομάδες των ημιτελικών θα αγωνιστούν για την 1η και 2η θέση και οι δυο ηττημένοι για την 3η και 4η θέση του κάθε ομίλου.
Η νικήτρια ομάδα του τελικού αγώνα, προκρίνεται στο Final-4 (στον όμιλο που μετέχει ο Φοίνικας Σύρου, προκρίνεται η ομάδα που θα λάβει μέρος στον τελικό, -εάν μετέχει στον τελικό ο Φοίνικας)

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ (Final 4)
Οι τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν στο Final – 4 (τρείς πρώτες ομάδες των Ομίλων και ο Φοίνικας), θα αγωνιστούν σε δυο ημιτελικούς, με τους δύο νικητές να συμμετέχουν στον Τελικό της διοργάνωσης.

Το Final-4 θα διεξαχθεί την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 στην Σύρο και η νικήτρια ομάδα πέρα από το Κύπελλο θα επιβραβευτεί και με χρηματικό έπαθλο.

Στην νέα αυτή διοργάνωση, έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι αθλητές έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 αυτή τη στιγμή καθώς και οι κάτοχοι δελτίου των ομάδων (ερασιτέχνες).

Σχετικά Άρθρα

Back to Top