Κατσαβάκης: “Τον Ηρακλή τον ποδοπάτησαν”

O Mάκης Κατσαβάκης, μίλησε σήμερα (10/11) στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero fm 107,4» και εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στον Ηρακλή, αφήνοντας αιχμές για τον Ανδρέα …

Ηρακλής

O Mάκης Κατσαβάκης, μίλησε σήμερα (10/11) στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero fm 107,4» και εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στον Ηρακλή, αφήνοντας αιχμές για τον Ανδρέα Παντελή, κυρίως για τις οικονομικές υποσχέσεις που είχε δώσει.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Αρχικά είπε: «Τι να πεις για αυτή την ιστορία; Έγκλημα και τιμωρία αλλά τιμωρία στην ομάδα και όχι στον άνθρωπο που έπρεπε να τιμωρηθεί ενώ ήταν και στο στόχαστρο η ομάδα και έγιναν όλα αυτά Ξεκίνησα την σεζόν στον Ηρακλή και όσα έγιναν αφήνουν σίγουρα περιθώριο θα υποθέσεις και σενάρια, ειδικά και με τον τρόπο που έβγαιναν κάποιες αποφάσεις στα δικαστήρια».

Για τον Ανδρέα Παντελή: «Ο κ. Παντελή προσπάθησε, έκανε τον δικό του αγώνα αλλά δεν τα κατάφερε τελικά. Στο οικονομικό πάντως έδειξε αδυναμία, δεν έβαλε τα χρήματα που όλοι ακούγαμε ότι θα βάλει. Μου έλεγε ότι στην χειρότερη περίπτωση θα παίξουμε στην Β` Εθνική αλλά πολλές φορές όταν έπρεπε δεν έβαλε χρήματα στην ομάδα».

Κλείνοντας, ο κ. Κατσαβάκης τόνισε επίσης: «Τον Ηρακλή τον ποδοπάτησαν και από μέσα και από έξω, κυρίως όμως η Πολιτεία του φέρθηκε με άσχημο τρόπο. Ο Ηρακλής ποδοπατήθηκε με τον πιο απαίσιο τρόπο φέτος».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top