Θέλει άλλους ποδ. εισαγγελείς η Λίγκα!

Όπως αποφασίστηκε στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος αναμένεται να ζητήσει από την ΕΠΟ την αντικατάσταση των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων γιατί οι …

Διάφορα

Όπως αποφασίστηκε στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος αναμένεται να ζητήσει από την ΕΠΟ την αντικατάσταση των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων γιατί οι ομάδες είναι δυσαρεστημένες. Ο λόγος για τον Μανώλη Αντωνακάκη και τον Ανδρέα Φάκο, οι διώξεις των οποίων θεωρούνται λανθασμένες από τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, οι ομάδες λένε πως ενώ ο χώρος για τον οποίο είναι υπεύθυνες οι ομάδες είναι αυτός που εκματελλεύονται εμπορικά και λειτουργεί ως πάρκινγκ, οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς κάνουν διώξεις ακόμα και για επεισόδια που δεν γίνονται σε αυτό τον χώρο.

Σύμφωνα με τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας πάντα, οι διώξεις για τα επεισόδια στα Εργοτέλης-Ολυμπιακός, Άρης-ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και Παναθηναϊκός-ΑΕΚ είναι λανθασμένες με βάση τον κώδικα της ΕΠΟ.

Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας για το Δ.Σ. της Τετάρτης (9/11) αναφέρει: “Αποφασίστηκε ομόφωνα (η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη απείχε) να τεθεί στο επόμενο Δ.Σ. της ΕΠΟ θέμα αντικατάστασης των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων και να διασφαλιστεί ότι εκείνοι θα ενεργούν αυστηρά εντός του θεσμικού πλαισίου που προβλέπει το Καταστατικό και ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ”.

Πηγή: Soccerplus

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top