Αποφασίζει αύριο (11/11) για την ενδεκάδα

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των κυανόλευκων ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης απέναντι στον Εθνικό Ν. Αγιονερίου. Ο Βασίλης Σπυρογιάννης δουλεύει σε καθημερινή βάση με τους …

Ηρακλής

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των κυανόλευκων ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης απέναντι στον Εθνικό Ν. Αγιονερίου.

Ο Βασίλης Σπυρογιάννης δουλεύει σε καθημερινή βάση με τους παίκτες του, ούτως ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής.

Ωστόσο, ακόμα ο κόουτς του Ηρακλή δεν έχει καταρτίσει το αρχικό σχήμα που θα ρίξει στη μάχη, πραγματοποιώντας δοκιμές και όπως φαίνεται στην αυριανή (11/11) προπόνηση, που αρχίζει στις 15:30 θα ανοίξει τα χαρτιά του.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν και οι Ιορδανίδης (δεξί χαφ), Ποζίδης (αριστερός μπακ), Αθανασιάδης (τερματοφύλακας), αλλά μόνο ο τελευταίος δείχνει ότι μπορεί να υπολογίζεται, καθώς οι δύο πρώτοι δεν είναι 100% έτοιμοι.

Τέλος, οι Σωτήρης, Θώριαν δε θα έχουν ούτε σ’ αυτό το ματς δικαίωμα συμμετοχής με το πρόβλημα του πρώτου να έχει περισσότερες πιθανότητες να ξεπεραστεί τις επόμενες μέρες.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top