Πακτωλός εκατομμυρίων σε λογαριασμούς Ψωμιάδη

Μετά από έρευνες του ΣΔΟΕ στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης των στημένων αγώνων, βρέθηκαν πάνω από 8,5 εκατομμύρια ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς …

Διάφορα

Μετά από έρευνες του ΣΔΟΕ στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης των στημένων αγώνων, βρέθηκαν πάνω από 8,5 εκατομμύρια ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς του Μάκη Ψωμιάδη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», συνολικά κατέληξαν σε λογαριασμούς του Μάκη Ψωμιάδη χρήματα ύψους των 8.540.500 ευρώ.

Οι έρευνες έγιναν για την εταιρεία Ippoventure S.a, στην οποία είναι πρόεδρος ο Μ. Ψωμιάδης και η οποία παλαιότερα είχε μεγάλα έσοδα από τις ιπποδρομίες του ΟΔΙΕ, καθώς και σε τραπεζικούς λογαριασμούς του, με τη Δικαιοσύνη να δίνει ιδιαίτερο βάρος σε έναν εξ αυτών.

Μάλιστα, από την έρευνα προκύπτει ότι προς το τέλος του 2001 κατετέθη επιταγή σε διαταγή της ΠΑΕ ΑΕΚ, και οπισθογραφημένη μάλιστα από την ίδια, ποσού περί τα δύο δισεκατομμύρια δραχμές (8.540.500 ευρώ), πληρωτέα στον Μάκη Ψωμιάδη, γεγονός που λέει πολλά για τη “μαύρη τρύπα” που δημιουργήθηκε στα ταμεία της ομάδας επί ημερών του.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top