“Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!!!”

Mια συγκινητική επιστολή απέστειλε σήμερα στον σύνδεσμο της Αυτόνομης Θύρας 10 ο φίλαθλος του Ηρακλή που δικάστηκε σήμερα (09/11) για όλα όσα συνέβησαν στην Ν. …

Ηρακλής

Mια συγκινητική επιστολή απέστειλε σήμερα στον σύνδεσμο της Αυτόνομης Θύρας 10 ο φίλαθλος του Ηρακλή που δικάστηκε σήμερα (09/11) για όλα όσα συνέβησαν στην Ν. Καλλικράτεια.

Αναλυτικά η επιστολή:

Πρίν από λίγο λάβαμε και δημοσιεύουμε μια επιστολή από τον αδερφό μας Φ.Κ. ο οποίος συνελήφθει μετά το τέλος του αγώνα Καλλικράτεια – Ηρακλής.  Για να μη παρεξηγηθούμε, διευκρινίζουμε οτι η δημοσίευση της συγκεκριμένης επιστολής ζητήθηκε από τον ίδιο και δεν πρόκειται για προσπάθεια “διαφήμισης” του συνδέσμου μας.

“Το λιγότερο που θα μπορούσα να πράξω έπειτα τα τελευταία γεγονότα είναι αυτή η ευχαριστήρια επιστολή προς τα αδέρφια μου στον Ηρακλή. Έπειτα από την άδικη σύλληψή μου μετά τον αγώνα του Ηρακλή με την Καλλικράτεια αυτοί στάθηκαν δίπλα μου από την αρχή μέχρι το τέλος. Με δικηγόρους, χρήματα, τροφή για τα κρατητήρια δεν με άφησαν στιγμή μόνο μου. Ποτέ δεν θα ξεχάσω όσους βρισκόταν δίπλα μου είτε ψυχολογικά είτε πρακτικά. 

Ο Ηρακλής χρόνια τώρα δέχεται μια οργανωμένη επίθεση εξόντωσης κατά του λαού του. Με φυλακίσεις, πεσίματα σε συνδέσμους, ξύλο, δακρυγόνα. Έχει χρησιμοποιηθεί κάθε μέσο θεμιτό και αθέμιτο για την διάλυση του ποιο ιστορικού συλλόγου της Ελλάδας. Πίστευα ότι μισούν τον Ηρακλή. Ότι έχουν μένος και μανία απέναντι στον λαό του. Αλλά έπειτα από την σύλληψή μου στα κελιά και την μεταφορά μου στα κρατητήρια διαπίστωσα ότι έκανα λάθος. 


Το διαπίστωσα όταν οι αστυνομικοί με ρωτούσαν επίμονα αν είμαι από την Αυτόνομη θύρα 10. 
Το διαπίστωσα όταν προσπαθούσαν να με κρύψουν για να μην με δουν οι φίλαθλοι του Ηρακλή. 
Το διαπίστωσα όταν με μετέφεραν χιλιόμετρα μακριά για να μην μαζευτεί κόσμος απ’ έξω. 
Το διαπίστωσα όταν με μετέφεραν από πίσω πόρτες στα υπόγεια των δικαστηρίων ανεβαίνοντας με σειρήνες ανάποδα από παράδρομους. 
Το διαπίστωσα όταν με ρώταγαν αν θα έρθουν έξω από τα δικαστήρια οι φίλαθλοι του Ηρακλή για να τα σπάσουν.
Όταν η αίθουσα γέμισε οπλισμένους αστυνομικούς παντός τύπου. Όταν οι άνθρωποι που προσπάθησαν να με καταστρέψουν έφυγαν από τις πίσω πόρτες. 

Μία από τις ποινές μου είναι η υποχρεωτική παρουσία μου στο αστυνομικό τμήμα, σε κάθε ματς του Ηρακλή επί έξι μήνες. Μα κάνανε λάθος… Γιατί μπορεί να έχουν την παρουσία μου στο τμήμα αλλά την καρδιά μου θα πρέπει να πάνε να την πάρουν μέσα από το γήπεδο.

Στα εύκολα Ηρακλής.

Στα δύσκολα… ΗΡΑΚΛΑΡΑ“

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top